arrow_drop_up arrow_drop_down
Coronavirus: wat betekent dat voor mijn lessen bij Novae Popschool?
14 december 2020 
in Nieuws

Coronavirus: wat betekent dat voor mijn lessen bij Novae Popschool?

Update: 14-12-2020

Strenge lockdown: alleen online lessen

Het kabinet heeft op 14 december extra maatregelen aangekondigd. Om het virus verder terug te dringen wordt er een strenge lockdown ingesteld per 15 december 2020 om 00:00u. Scholen gaan per woensdag 16 december dicht en moeten overstappen op online onderwijs.

Dit betekent dat ook de docenten van Novae Popschool tijdens deze lockdown geen fysieke lessen in ons pand mogen geven. Alle muzieklessen zullen daarom vanaf woensdag 16 december tot 18 januari 2021 online gegeven worden.

Je docent neemt zsm contact met je op om de online lessen in te plannen. Lees hier meer info over hoe de online lessen plaats vinden.

Net als met de fysieke lessen, gelden de normale afwezigheidsregels ook voor de online lessen. Lees de Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

We rekenen op jullie begrip, en wensen jullie allen ondanks de maatregelen toch warme en fijne feestdagen.

Het docententeam van Novae Popschool

Over de schrijver
Collin Leijenaar is de eigenaar/directeur van Novae Popschool. Daarnaast is hij professioneel drummer, (tour)manager en schrijft hij artikelen, blogs en recensies voor diverse muziekbladen. Hij speelt in de progressieve rock band Dilemma, heeft in Kayak gespeeld en heeft jaren lang in de live band van de Amerikaanse prog rock legende Neal Morse gespeeld. Een groot muziek liefhebber, met een voorliefde voor progressieve rock/metal, jazz/fusion/funk.
Reactie plaatsen

Cookie Policy