arrow_drop_up arrow_drop_down
5 maart 2020 
in Nieuws

Coronavirus: wat betekent dat voor mijn lessen bij Novae Popschool?

Update: 15-03-2020

Novae Popschool volgt de berichtgeving over de ontwikkeling van het virus op de voet. We houden ons nauwgezet aan de voorschriften van het RIVM en de landelijke en regionale overheid. Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. De scholen en kinderopvangcentra in heel Nederland gaan morgen niet open. De maatregelen blijven in ieder geval van kracht tot 6 april, hebben de ministers Bruins en Slob bekendgemaakt op een persconferentie.

Ook Novae Popschool zal de deuren moeten sluiten. Er zullen dus in ieder geval tot 6 april 2020 GEEN lessen meer gegeven worden aan leerlingen in het pand van Novae Popschool.

Maar de afgelopen dagen hebben wij met het docenten team overleg gehad, en besloten om zoveel mogelijk de lessen online, per Zoom, Skype of Facetime te geven, zodat de les toch door kan gaan. De docenten nemen hiervoor zelf contact op met hun leerlingen.

DUS: De lessen gaan zoveel mogelijk door, maar dan via het internet!

Op deze manier kunnen we toch in deze bijzondere en spannende tijd met muziek maken bezig blijven, en elkaars leven verrijken met de kracht van muziek.

We zijn ons ervan bewust dat deze uitzonderlijke maatregelen consequenties hebben en flexibiliteit van iedereen vragen. Als popschool nemen wij onze verantwoordelijkheid in het volgen van de landelijke maatregelen ten behoeve van een ieders gezondheid. En we nemen onze verantwoordelijkheid om ons muziekonderwijs aan jullie te kunnen blijven geven, maar dan nu even op afstand.

We rekenen op jullie begrip en samen we zorgen er voor dat we muziek blijven maken!

Waar vind ik meer informatie?

  • Voor specifieke vragen met betrekking tot de lessen bij Novae Popschool neem dan op de op de gebruikelijke manier contact op met je docent.
  • De Rijksoverheid heeft voor scholen de pagina geopend: Veelgestelde vragen over coronavirus en het onderwijs.
  • Wil je meer weten over de situatie in je regio? Neem dan contact op met de GGD. De juiste (regionale) contactgegevens staan op ggd.nl.
  • De meest recente algemene informatie en vragen en antwoorden over het coronavirus kan je vinden op de website van het RIVM.
Over de schrijver
Collin Leijenaar is de eigenaar/directeur van Novae Popschool. Daarnaast is hij professioneel drummer, (tour)manager en schrijft hij artikelen, blogs en recensies voor diverse muziekbladen. Hij speelt in de progressieve rock band Dilemma, heeft in Kayak gespeeld en heeft jaren lang in de live band van de Amerikaanse prog rock legende Neal Morse gespeeld. Een groot muziek liefhebber, met een voorliefde voor progressieve rock/metal, jazz/fusion/funk.
Reactie plaatsen

Cookie Policy