Boek een gratis proefles!

Boek je gratis proefles!

Ben je nieuwsgierig naar hoe het voelt om zelf muziek te maken? Wil je een instrument leren bespelen, maar weet je nog niet zeker welk instrument bij je past? Dan is een proefles bij Novae Popschool echt iets voor jou!


Wat kun je verwachten?

Tijdens de proefles duik je meteen in de wereld van muziek. Je gaat aan de slag met het instrument van jouw keuze en onze professionele docenten zorgen ervoor dat je echt iets leert waar je wat aan hebt. Zo maak je op een leuke en muzikale manier kennis met de docent, de popschool en het instrument.

Je kunt tijdens de proefles al jouw vragen stellen over de lesinhoud, oefenen en de aanschaf van een instrument. Na deze ervaring weet je precies wat je kunt verwachten als je besluit om (beter) een instrument te leren bespelen.


Geheel gratis en vrijblijvend

Deze proefles is helemaal gratis en vrijblijvend. Na de proefles krijg je van de docent informatie over de lessen bij de popschool en kun je je meteen aanmelden voor de lessen als je dat wilt.


Waarom kiezen voor Novae Popschool?

Onze proeflessen zijn niet alleen leuk en leerzaam, ze zijn ook enorm populair. Niet voor niets scoren onze proeflessen gemiddeld een 9,6 in klanttevredenheid! Dus waarom zou je het niet zelf eens proberen?


Ben je er klaar voor?

Vul hieronder je gegevens in voor je gratis proefles! Let op: de proeflessen zijn erg gewild, dus het inplannen kan iets langer duren. We doen ons best om je proefles zo snel mogelijk in te plannen.


Als je jonger bent dan 18 jaar, laat dan dit formulier invullen door je ouders of verzorgers.