Maarten Moerland - gitaardocent Novae Popschool

Over Maarten Moerland

Hoi! Ik ben Maarten.

Muziek gek sinds mijn jonge jaren, opgevoed met de muziek van onder andere Jimi Hendrix, The Rolling Stones, Bob Marley en The Police. Toen ik op mijn negende begon ik met gitaarspelen wist ik het: dit is wat ik wil doen als ik later groot ben.

Touren en songwriting!

 

Na jaren van gitaarles, hard oefenen en veel optreden met mijn band heb ik op het  Conservatorium van Amsterdam gestudeerd waar  ik  in 2009 ben afgestudeerd. 


In de jaren daarna heb ik heel wat podia bespeeld in Europa en Amerika, met mijn eigen bands Land Of Airplanes en Evant Garden en met artiesten zoals Keith Caputo (Life Of Agony).


Daarnaast schrijf ik muziek voor alles en iedereen die op zoek is naar originele songs van pop tot rock, jazz en hip hop voor artiesten of voor films en Commercials (o.a. Amstel, Heineken).

Passie voor lesgeven

Ik heb een grote passie voor lesgeven. Ik vind het geweldig om mijn kennis door te geven en of je nu jong of oud bent, jou te helpen om je eigen stem te laten vinden op jouw instrument.


We gaan jouw zelfvertrouwen laten groeien zodat dat ook jij op een podium durft te stralen, je eigen nummers leert schrijven of op een jamsessie spontaan een vette jam neer kan zetten.

Mijn gitaarlessen

In de lessen gaan we zorgen dat jouw inzicht in de gitaar en de muziek naar een hoger niveau komen. We gaan samen op zoek naar wat jij echt wil leren en naar de route die wij willen bewandelen om daar te komen. 


Tijdens mijn lessen leer je hoe je het beste uit jezelf, jouw gitaar en je band haalt op het podium en hoe je zelf liedjes schrijft en opneemt. 

Dit alles terwijl we ontzettend veel plezier maken! Want dat is voor mij de kern van muziek maken.


Samen zorgen we dat je loskomt uit vastgeroeste patronen en werken we aan onderdelen als hals overzicht, sound, akkoord kennis, toonladder inzicht, samenspel en als je echt durft: theorie:)

Luister naar Maarten op Spotify

Muziekvideo's van Maarten

Boek nu je 

gratis proefles bij Maarten!

 Maarten Moerland, docent franchisenemer bij Novae Popschool.

Bedrijfsgegevens:

Novae Popschool Maarten Moerland 

KvK nummer: 86346296

BTW nummer: NL004232708B26