Waarom muziekles bij Novae Popschool Ede?

Waarom muziekles bij Novae Popschool

Novae Popschool is dé plek voor muziekles!

Novae Popschool is al meer dan 18 jaar dé hotspot voor moderne, gedegen en inspirerende muzieklessen die aansluiten op jouw persoonlijke wensen.


We hebben al vele duizenden muziekliefhebbers geleerd om een muziekinstrument te spelen en verder geholpen met hun muzikale ambities. Ook hebben wij veel leerlingen succesvol begeleid richting een MBO of HBO muziekopleiding.

Of je nu een beginnende of gevorderde leerling bent, tijdens de lessen van Novae Popschool zal je veel leren van de persoonlijke ervaringen van onze professionele en enthousiaste vakdocenten. Al onze docenten zijn zelf werkzaam binnen de popmuziek in Nederland en stoppen al hun praktijkkennis en -ervaring in jouw muzieklessen.

Ons doel is om je te helpen jouw eigen muzikale persoonlijkheid te ontdekken en te ontplooien. Daardoor word je geïnspireerd en gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen en datgene wat binnenin leeft aan gevoelens te leren uiten in de muziek. Hierdoor wordt jij iemand die speelt met passie en gevoel, iets wat bij muziek nooit mag ontbreken.

Alle voordelen op een rijtje!

Conservatorium geschoold

Onze docenten zijn conservatorium geschoold, en werken vanuit de praktijk. Ze zijn actief in de Nederlandse popscene en hebben enorm veel live- en studio ervaring die ze in jouw lessen stoppen. Je krijgt dus geen les van een hobbyist, maar van iemand die jou écht de kneepjes van het vak kan leren!


Een ontmoetingsplek

Muziek maken doe je samen! Bij Novae Popschool ontmoet je andere muzikanten en kun je naast je les meespelen in een van de popschoolbands of in gelegenheidsbands die we samenstellen voor evenementen. We organiseren maandelijkse jamsessies en diverse optredens en uitvoeringen waar jij (met jouw band) kan performen!

Speelplezier staat centraal

We vinden het belangrijk dat jij de muziek speelt waar je van houdt. Neem dus vooral je favoriete muziek mee naar de les! Samen met je docent kijk je naar geschikte songs die vallen binnen jouw muzieksmaak. En samen bepalen jullie waar je ontwikkeldoelen liggen en hoe je daar naartoe kan werken.

Alles is op maat

Alle lessen bij Novae Popschool worden op maat gemaakt, géén standaard lesboekjes of methodes, maar persoonlijke en inspirerende lessen die jou verder helpen.

Switchen? Geen probleem

Wil je overstappen naar een andere docent of instrument? Wil je extra lessen boeken op een ander instrument? Geen probleem! Voldoende mogelijkheden binnen de popschool.

Niet alleen maar techniek

Tijdens de les leer je niet alleen de juiste speeltechnieken, maar leer je juist lekker strak te grooven. Dat is de basis van de popmuziek, en als strakke muzikant wil iedere band jou!

Keuzen tussen solo of duo

Je kan kiezen of je de lessen individueel of samen met één of twee andere leerlingen volgt. Dit kun je aangeven bij je aanmelding.

Instromen altijd mogelijk

Instromen tijdens het lesseizoen is altijd mogelijk. Er zijn geen standaard startdata bij de popschool en voor les gelden er geen wachtlijsten.

Gezelligheid

De lessen zijn natuurlijk ook gezellig. Onze docenten zorgen ervoor dat jij je thuis voelt en dat je een inspirerende en leuke tijd hebt!

Vanaf 5 jaar

Bij veel muziekscholen mag je pas vanaf 8 jaar spelen. Wij geven les aan leerlingen vanaf ca. 5 jaar (hangt af van de grootte van het kind). Een maximale leeftijd hebben we niet!

Geen ouderwetse methode

We zijn een enthousiaste, praktijk gerichte organisatie waarbij flexibiliteit, samenwerking en vernieuwing bovenaan staan. Geen vastgeroeste methodes of docenten dus.

Bekijk ons aanbod