Gitaarles in Ede en Bennekom

Gitaarles in Ede en Bennekom

Performance based’ gitaarles waarbij jouw wensen centraal staan

Les uit de praktijk!

Je leert gitaarspelen van gitaardocenten die zelf middenin de muziekpraktijk staan.

Maatwerk!

De gitaarlessen worden speciaal op jouw wensen aangepast!

Gitaarles van professionals

Je krijgt les van conservatorium geschoolde gitaardocenten.

Droom jij ervan om op zo’n coole gitaar te spelen, maar weet je niet hoe?

 1. Je zal nooit goed leren gitaarspelen zonder ondersteuning van een ervaren gitaardocent die je de juiste kennis, coaching en feedback geeft. Je route naar het kunnen bespelen van de gitaar zal lang, traag en niet volledig zijn, waardoor je nooit datgene uit jezelf kan halen wat er wel in zit. Hierdoor zul je je droom nooit waar kunnen maken.
 2. Speel je al een tijdje gitaar, maar je wil er meer uit halen?
  Je zal geen nieuwe inspiratie krijgen van alsmaar het zelfde blijven spelen. Hierdoor neemt geleidelijk het speelplezier af en zul je nooit datgene bereiken wat je wel in je hebt zitten. Zonder nieuwe input van een ervaren gitaardocent zul je vast blijven zitten, en daardoor niet verder komen in je spel. 
 1. Mis je een goede basis, techniek of inspiratie?
  Je zal nooit écht verder komen en de juiste techniek onder de knie krijgen zonder de juiste kennis, coaching en feedback van een inspirerende gitaardocent.
 2. Loop je vast met online gitaarlessen?
  Je bevind je in de gevaren zone als je alleen maar via online lesvideo’s probeert te leren gitaar spelen. Hierdoor zul je nooit een goeie gitarist kunnen worden omdat een online videoprogramma geen feedback geeft over over je sound, frasering, timing, interpretatie, muzikaliteit en gevoel. En die onderdelen zijn veel belangrijker zijn dan de techniek om de noten of akkoorden te kunnen spelen. En nog belangrijker, je geeft jezelf een verhoogd risico op blijvende lichamelijke klachten waar je in het dagelijks leven continu hinder van gaat hebben, of zelfs arbeidsongeschikt kan raken. Laat staan dat je dan nog gitaar kan spelen.

Wij bieden jou de oplossing: Jouw wensen staan centraal

 • Bij Novae Popschool kan jong en oud gitaar leren spelen. Onze gitaarlessen spelen in op jouw persoonlijke wensen en muzikale interesses. Of je nu vanaf de basis wil leren gitaar spelen of al een gevorderde gitarist bent, de gitaarlessen van Novae Popschool sluiten aan bij jou wensen, niveau en belevingswereld.

 • Je krijgt geen saaie oefeningen waar je niets mee kan, maar je gaat samen met je gitaardocent werken aan dat wat jou uitdaagt en wat jou helpt in je eigen ontwikkeling. 

 • Er wordt gewerkt aan ‘groove’ en ‘sound’, hoe je als gitarist de motor van de band kan zijn; hoe je met gevoel en emotie kan spelen en hoe je daarbij de juiste technieken kan inzetten om dit het beste te kunnen uiten op je gitaar. 

 • In onze gitaarlessen komen alle technieken, stijlen en theoretische achtergrond aan bod: begeleiden, soleren, grooves, licks, noten lezen, toonladders, etc. Niet op een saaie manier, maar op een leuke, eenvoudige manier. Alles staat in het teken van het grotere doel: jouw verder helpen in jouw muzikale ontwikkeling.

 • Tijdens onze gitaarlessen staat jouw muzikale interesse centraal; je krijgt geen saaie oefeningen opgedrongen, maar samen met je gitaardocent werk je aan wat jou uitdaagt en wat jou helpt in je ontwikkeling.

  Door een voor jou op maat gemaakt praktisch lesprogramma word je getraind in het ‘muzikaal gitaar spelen’: niet alleen heel virtuoos gitaar kunnen spelen, maar ook begeleidend en ondersteunend kunnen samenspelen met andere muzikanten.

 • In overleg met de gitaardocent kan je bespreken waar je extra aandacht aan wil besteden. Je zal veel leren van de persoonlijke ervaringen van onze professionele en enthousiaste gitaardocenten. 

 • Tijdens de gitaarles wordt gebruik gemaakt van beproefde en moderne lesmethoden en lesmaterialen zoals inspirerende lesboeken, play-along tracks (muziek zonder gitaarpartij, zodat jij als gitarist mee kan spelen) en YouTube.

Zij gingen je voor

Meer durf en beheersing!
Ik vind de lessen bij de popschool leuk omdat je zelf kan aangeven wat je wil leren/oefenen, dus kom je sneller waar je ZELF heen wilt. Dankzij lessen bij de popschool heb ik meer durf om op het podium te staan, meer beheersing en meer wil om te slagen.
Roderick van Essen - 31 jaar
Je leert andere muzikanten kennen
De popschool heeft meerwaarde omdat de popschool op elk vlak van muziek wel iets te bieden heeft! Het is een goede plek om andere muzikanten te leren kennen en om van elkaar te leren. Je wordt uitgedaagd om deel te nemen in andere projecten zoals jam sessies waardoor je kennis maakt met een andere kant van het muzikant zijn.
Ruben Daamen - 23 jaar
Les uit de praktijk
Doordat de docenten zelf ook werkzaam zijn als muzikant en dit ook overbrengen tijdens de lessen heeft het voor mij een meerwaarde om bij de popschool les te krijgen. Er heerst ook geen strijd binnen de popschool en op een doorsnee muziekschool hangt die sfeer er toch wel redelijk snel na mijn ervaring.
Tamara Bernard - 24 jaar

Waarom gitaarles bij Novae Popschool?

 • Novae Popschool is dé plek voor gitaarlessen!
 • Professionele gitaardocenten
 • Gitaarles op maat
 • Switchen naar een ander instrument? Geen probleem!
 • Individueel op gitaarles of in groepjes
 • Geen wachtlijsten
 • Grooven als een malle
 • Samen spelen
 • Gitaarles voor alle leeftijden
 • Eigentijds lessen
 • Optredens
 • Speelplezier staat centraal

Onze gitaardocenten

Maarten Moerland

locatie: Ede

lesdagen: maandag


lees meer over Maarten

Dillon Stolz

locatie: Ede

lesdagen: dinsdag, vrijdag & zaterdag


lees meer over Dillon

t.b.a.

locatie: Ede

lesdagen: donderdag & zondag                                   

Veel gestelde vragen over Gitaarles

Hoe lang duren de gitaarlessen?

Dat is afhankelijk van je leeftijd. - Tot 12 jaar duren de individuele lessen 20 minuten en les in kleine groepjes 30 minuten. - Vanaf 12 jaar duren de individuele lessen 30 minuten en les in kleine groepjes 45 minuten.

Wat zijn de lestijden?

De lestijd is afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de beschikbare tijden op het rooster van de docent. De lestijd wordt in overleg met je docent afgesproken. Je kunt bij aanmelding aangeven welke dag je voorkeur heeft.

Is er een wachtlijst?

Er is momenteel geen wachtlijst. Of plaatsing mogelijk is is uiteraard ook afhankelijk van beschikbare tijden en dagen van de leerling en de beschikbare lesplekken bij de zangdocent.

Krijg ik ook huiswerk om thuis mee aan de slag te gaan?

De docent zal je zeker niet met lege handen naar huis laten gaan. Iedere les krijg je stukken en/of opdrachten die je thuis verder kunt gaan studeren om het 'je eigen' te maken.

                               

Ervaar het zelf, boek een gratis proef-gitaarles!