Dillon Stolz - Novae Popschool

Over Dillon Stolz.

Hoi, mijn naam is Dillon Stolz! Ik geef gitaarles, ukelele lessen en basles bij Novae Popschool in Ede op de dinsdagen en zaterdagen.


Ik ben een multi-instrumentalist en beeldend kunstenaar, en ik geef ook les in beide kunstvormen.


Ik kom uit Miami, Amerika waar ik het grootste gedeelte van mijn leven gewoond heb. In Miami heb ik tien jaar lang een eigen lespraktijk gehad waar ik gitaar-, bas-, ukulele-, en drumles heb gegeven.


 Ik houd enorm van muziek en heb een grote passie voor muziek leren en muziek lesgeven. Ik  beschouw mezelf ook als een “life-long learner” (ik wil graag nog ooit echt goed de banjo leren spelen!).

Veel ervaring

Ik speel gitaar sinds dat ik 16 was. Ik kreeg al snel spijt dat ik niet veel eerder was begonnen, wat een geweldig instrument! Alhoewel ik vanaf mijn 3e veel van tekenen hield en dat ook bijna dagelijks deed, werd muziek al snel mijn hele leven. 


Ik heb muziek gestudeerd op het Miami Dade College en ben afgestudeerd op 'Music' en 'Music Education' met een speciale focus op jazzgitaar. Daarna heb ik de studie 'Art Education' gedaan aan de Florida International University.


Naast dat ik 10 jaar lang een eigen lespraktijk had, heb ik in veel verschillende bands gespeeld. Tijdens mijn studies met mijn collega studenten, in worshipbands bij verschillende kerken, en tot kortgeleden als drummer van de folk-rockband Station 22 (a.k.a. The Fortune Tellers) in Miami. 


Met al deze bands en projecten heb ik ervaring opgedaan in bijna alle moderne muziekstijlen: rock, pop, metal, folk, jazz, Latin, reggae, ska, punk, progressieve rock, gospel. Ik vind het allemaal hartstikke leuk!

Wat gaan we doen tijdens de gitaarlessen?

Ik geef mijn lessen natuurlijk volledig in het Nederlands, maar ik kan je ook les geven in het Engels. Ideaal als jij als bijvoorbeeld expat of buitenlandse student in het Engels gitaarles of muziekles wil volgen. Ik heb veel ervaring in het lesgeven aan zowel kinderen, tieners als volwassenen. Ik ben vriendelijk, geduldig, en enthousiast. Ik geef zowel gitaarles als ukelele lessen.


Tijdens mijn gitaarlessen leer je alles over de juiste speeltechniek, over akkoorden, toonladders en muziektheorie, zodat jij enorm gaat genieten van het muziek maken. 

We werken aan sound, feel, interpretatie en improvisatie. En we gaan veel werken met de liedjes die jij graag wil spelen!


Maar bovenal gaan we ook veel plezier hebben tijdens de lessen. Het is voor mij uiteindelijk het belangrijkste dat je leert wat je wíl leren. 

Daar help ik je graag mee met veel geduld, enthousiasme, en hopelijk samen met jou, een gezamenlijk liefde voor de muziek. 

Jouw persoonlijke wensen staan centraal!

Boek nu je 

gratis proefles bij Dillon Stolz!