Novae Popschool Ede

Novae Popschool

locatie Ede

15+
Novae Popschool bestaat al meer dan 15 jaar!
4.000+

Al meer dan 4.000

muzikanten gingen je voor!

125.500+
We hebben al meer dan 125.500 lessen gegeven!
250+
Meer dan 250 evenementen en concerten georganiseerd!

Muziekles in Ede

Novae Popschool is voor zowel de beginnende als de gevorderde muzikant uit Ede  dé plek waar je moet zijn voor muzieklessen. We zijn geen stoffige muziekschool of los docentencollectief, maar een hotspot voor eigentijdse en inspirerende muzieklessen voor alle leeftijden! Iedereen kan bij ons lessen volgen, of je nu kind, tiener, jongere of volwassene bent. 

Wil jij genieten van het spelen en maken van muziek als hobby en ontspanning, of heb jij een droom om met je eigen muziek de wereld te veroveren en op alle grote podia te spelen? Novae Popschool Ede kan je daarbij helpen en ondersteunen. Jij vertelt ons wat je leuk vindt om te spelen en we gaan daarmee aan de slag. Heb je duidelijke muzikale doelen? Door middel van persoonlijke coaching geven wij jou de juiste tools om deze doelen te bereiken.


Novae Popschool is al meer dan 20 jaar een begrip in Gelderland. Begonnen vanuit de drumschool van drummer Collin Leijenaar en al snel uitgegroeid tot de belangrijkste aanbieder van (pop)muziekonderwijs in de regio Ede. 

Samen spelen, ontwikkelen en plezier hebben

Bij de muzieklessen van Novae Popschool in Ede draait het niet alleen om het kunnen bespelen van een instrument. Dat is natuurlijk de basis van onze lessen, maar wij vinden het belangrijk dat jij niet alleen heel goed je instrument leert spelen, maar dat er ook voldoende ruimte is om dit in de praktijk te brengen.


“Niets is zo saai als een slaapkamervirtuoos, het gaat er juist om dat jij de juiste plek krijgt om jouw talent, je muziek te ontwikkelen en anderen daarvan te laten genieten” – Collin Leijenaar, directeur Novae Popschool. 


Dit doen we onder andere door jou te stimuleren om met andere muzikanten samen te spelen. Je kan spelen in een popschoolband of mee jammen tijdens onze jamsessies. Dit is niet alleen enorm leerzaam, maar ook erg leuk en gezellig!

Als leerling van Novae Popschool krijg je de ruimte en ondersteuning om jezelf te laten zien en horen tijdens onze jamsessies, de leerling-uitvoeringsweek  Checkpoint, het muziekfestival Pop In Uitvoering, de Vocal Nights, Pop In The City of andere Popschool Events.  


Door niet alleen educatie maar ook  actief een podium te bieden aan onze leerlingen én bevriende muzikanten ontstaat er een totaalpakket waarbij het talentontwikkeling, de liefde en passie voor muziek en de live beleving samen komt. 

Ontmoeten, ontdekken en verbinden. 

Onze muzieklessen in Ede

Drumles in Ede

Drumlessen in Ede volg je bij dé drumschool van Ede: Novae Popschool. In Ede zijn er zeven professionele drumdocenten en percussiedocenten die drumles geven van maandag tot en met zaterdag. Niet alleen voor drumles kun je terecht bij de popschool, ook voor percussie, cajon of andere slagwerkinstrumenten kun je terecht bij de popschool. Ga naar deze pagina om meer te lezen en te zien over onze drumlessen in Ede. Cajon leren spelen? Kijk dan hier

Zangles in Ede

Novae Popschool is de juiste plek voor zangles in Ede. De popschool is de zangschool XXL voor Ede waar zeven geschoolde zangcoaches vanuit de praktijk op maandag tot en met zaterdag zangles geven. Tijdens de zanglessen wordt er gewerkt met moderne en beproefde zangmethoden zoals Estill Voice Training en Complete Vocal Technique. Meer weten over zangles in Ede? Kijk op deze pagina. 

Gitaarles in Ede

Of je nu elektrische gitaar of akoestische gitaar wil leren spelen of al speelt, bij de grootste gitaarschool van Ede: Novae Popschool ben je aan het juiste adres. Onze zes gitaardocenten geven gitaarles in Ede van maandag tot en met zaterdag. Lees hier meer over gitaarles in Ede. 

Basgitaarles in Ede

Basgitaar leren spelen doe je bij Novae Popschool in Ede. Op donderdagen wordt er basles in Ede gegeven. Grooves, basslines, slaptechnieken, alles komt aan bod tijdens de basgitaarlessen. Meer weten? Ga naar deze pagina over basles in Ede

Pianoles in Ede

Bij Novae Popschool Ede kan je pianoles  volgen bij een van onze pianodocenten. Tijdens de pianolessen wordt er gewerkt aan je techniek, het kunnen spelen van akkoorden en melodieën. Maar de pianoles  staat ook in het teken van interpretatie, en songwriting. 

Wil jij piano leren spelen? Kijk dan hier voor meer info

keyboardles in Ede

In  Ede kan je keyboardles volgen bij een van de pianodocenten van Novae Popschool. Je leert alle speeltechnieken, akkoorden en melodieën. Maar de keyboardles staat ook in het teken van interpretatie, sounds en muziekproductie.
Wil je keyboard leren spelen in Ede? Lees hier dan meer. 

Ede doet mee

Voor mensen met een laag inkomen geeft de Gemeente Ede via de regeling Ede Doet Mee een tegemoetkoming in de kosten voor muziekles bij Novae Popschool Ede. Met deze regeling kan je tot €200,00 korting krijgen op het gehele aanbod van Novae Popschool. Lees hier hoe het werkt en of jij hiervoor in aanmerking komt.

Onze samenwerkingen

Novae Popschool Ede gelooft in de kracht van samenwerking. Niet alleen tijdens onze bandlessen en projecten, maar ook met andere organisaties. We proberen mogelijkheden te creëren voor onze leerlingen om zoveel op te treden op die plekken waar het hoort. Denk aan foodfestivals, evenementen, maar ook tijdens speciale diners of in een café. Daarnaast geloven we ook in de synergie die ontstaat als mensen uit verschillende achtergronden en disciplines met elkaar gaan samenwerken. Daarom zijn we zo blij met de samenwerking die we hebben met opleidingsinstituten zoals de CHE, HAN en het ROC-A12.
Logo Pop In Uitvoering
niets te zien hier
Official SEO partner for non-profit
niets te zien hier