Novae Popschool Bennekom
OBK Bennekom

Novae Popschool

Locatie Bennekom

15+
Novae Popschool bestaat al meer dan 15 jaar!
4.000+

Al meer dan 4.000

muzikanten gingen je voor!

125.500+
We hebben al meer dan 125.500 lessen gegeven!
250+
Meer dan 250 evenementen en concerten georganiseerd!

Muziekles in Bennekom

Novae Popschool is dé hotspot voor eigentijdse en inspirerende muzieklessen voor alle leeftijden! We zijn geen geen stoffige muziekschool of los docentencollectief. Novae Popschool is al meer dan 20 jaar een begrip in Gelderland. Eerst als Novae Drumschool in Bennekom (de drumschool van drummer Collin Leijenaar) en als Novae Popschool uitgegroeid tot de belangrijkste aanbieder van (pop)muziekonderwijs in de gemeente Ede.

En sinds oktober 2021 geven we ook muzieklessen in Bennekom!


Wil jij genieten van het spelen en maken van muziek als hobby en ontspanning, of heb jij een droom om met je eigen muziek de wereld te veroveren en op alle grote podia te spelen? Novae Popschool Bennekom kan je daarbij helpen en ondersteunen.  Jij vertelt ons wat je leuk vindt om te spelen en we gaan daarmee aan de slag. Heb je duidelijke muzikale doelen? Door middel van persoonlijke coaching geven wij jou de juiste tools om deze doelen te bereiken. Iedereen kan bij ons lessen volgen, of je nu kind, tiener, jongere of volwassene bent.

Samen spelen, ontwikkelen en plezier hebben

Bij de muzieklessen van Novae Popschool in Bennekom draait het niet alleen om het kunnen bespelen van een instrument. Dat is natuurlijk de basis van onze lessen, maar wij vinden het belangrijk dat jij niet alleen heel goed je instrument leert spelen, maar dat er ook voldoende ruimte is om dit in de praktijk te brengen.


“Niets is zo saai als een slaapkamervirtuoos, het gaat er juist om dat jij de juiste plek krijgt om jouw talent, je muziek te ontwikkelen en daarvan zelf en anderen van te laten genieten” – Collin Leijenaar, directeur Novae Popschool. 


Dit doen we onder andere door jou te stimuleren om met andere muzikanten samen te spelen. Je kan spelen in een popschoolband of mee jammen tijdens onze jamsessies. Dit is niet alleen enorm leerzaam, maar ook erg leuk en gezellig!

Als leerling van Novae Popschool krijg je de ruimte en ondersteuning om jezelf te laten zien en horen tijdens onze jamsessies, de leerling-uitvoeringsweek  Checkpoint, het festival Popschool Live!, de Pop JamNights, Vocal Nights, of andere popschool events.  


Door niet alleen educatie maar ook  actief een podium te bieden aan onze leerlingen én bevriende muzikanten ontstaat er een totaalpakket waarbij het talentontwikkeling, de liefde en passie voor muziek en de live beleving samen komt. 

Ontmoeten, ontdekken en verbinden. 

Popmuziek in de breedste vorm

Bij ons gaat popmuziek niet alleen over de muziek uit de pop top40 hitlijsten, maar ook over gospel, jazz, blues, rock, hiphop, funk, metal, EDM, country, soul, singer-songwriter, of welke stijl muziek jij maar wil spelen. Pop betekent bij ons: populaire muziekstijlen die de muzikanten in de praktijk tegen komen. Dus datgene wat jij graag wil spelen, daar gaan we mee aan de slag in de les. Jij staat centraal, jou wensen en jou voorkeuren zijn de basis van onze muzieklessen. 


Onze muzieklessen in Bennekom

Zangles in Bennekom

Novae Popschool is de juiste plek voor zangles en KidsOnly zangles in Bennekom. De popschool is de zangschool voor Bennekom waar geschoolde zangcoaches vanuit de praktijk zangles geven. Tijdens de zanglessen wordt er gewerkt met moderne en beproefde zangmethoden. En bovenal wordt er veel plezier beleefd aan de zanglessen.

Meer weten over zangles in Bennekom? Kijk op deze pagina. 

Pianoles in Bennekom

Bij Novae Popschool Bennekom kan je pianoles volgen bij een van onze pianodocenten. Tijdens de pianolessen wordt er gewerkt aan je techniek, het kunnen spelen van akkoorden en melodieën. Maar de pianoles  staat ook in het teken van interpretatie, en songwriting. 

Wil jij piano leren spelen in Bennekom? Kijk dan hier voor meer info

Keyboardles in Bennekom

In  Bennekom kan je keyboardles volgen bij een van de pianodocenten van Novae Popschool. Je leert alle speeltechnieken, akkoorden en melodieën. Maar de keyboardles staat ook in het teken van interpretatie, sounds en muziekproductie.
Wil je keyboard leren spelen in Bennekom? Lees hier dan meer. 

Ede doet mee

Voor mensen met een laag inkomen geeft de Gemeente Ede via de regeling Ede Doet Mee een tegemoetkoming in de kosten voor muziekles bij Novae Popschool. Met deze regeling kan je tot €200,00 korting krijgen op het gehele aanbod van Novae Popschool. Lees hier hoe het werkt en of jij hiervoor in aanmerking komt.

Onze samenwerkingen

Novae Popschool Ede gelooft in de kracht van samenwerking. Niet alleen tijdens onze bandlessen en projecten, maar ook met andere organisaties. We proberen mogelijkheden te creëren voor onze leerlingen om zoveel op te treden op die plekken waar het hoort. Denk aan foodfestivals, evenementen, maar ook tijdens speciale diners of in een café. Daarnaast geloven we ook in de synergie die ontstaat als mensen uit verschillende achtergronden en disciplines met elkaar gaan samenwerken. Daarom zijn we zo blij met de samenwerking die we hebben met opleidingsinstituten zoals de CHE, HAN en het ROC-A12.
Logo Pop In Uitvoering
OBK Bennekom