Keyboardles in Ede en Bennekom

Keyboardles in Ede en Bennekom

Performance based keyboardlessen waarbij jouw wensen centraal staan

Droom jij ervan om op zo’n cool keyboard te spelen, maar je weet niet hoe?

 1. Je zal nooit goed leren keyboard spelen zonder ondersteuning van een ervaren keyboarddocent die je de juiste kennis, coaching en feedback geeft. Je route naar het kunnen bespelen van de keyboard zal lang, traag en niet volledig zijn, waardoor je nooit datgene uit jezelf kan halen wat er wel in zit. Hierdoor zul je je droom nooit waar kunnen maken.
 2. Speel je al een tijdje keyboard, maar je wil er meer uit halen?
  Je zal geen nieuwe inspiratie krijgen van alsmaar het zelfde blijven spelen. Hierdoor neemt geleidelijk het speelplezier af en zul je nooit datgene bereiken wat je wel in je hebt zitten. Zonder nieuwe input van een ervaren keyboarddocent zul je vast blijven zitten, en daardoor niet verder komen in je spel. 
 1. Mis je een goede basis, techniek of inspiratie?
  Je zal nooit verder écht verder komen en de juiste techniek onder de knie krijgen zonder de juiste kennis, coaching en feedback van een inspirerende keyboarddocent.
 2. Loop je vast met online keyboardlessen?
  Je bevind je in de gevaren zone als je alleen maar via online lesvideo’s probeert te leren keyboard spelen.
  Hierdoor zul je nooit een goeie keyboard speler kunnen worden omdat een online videoprogramma geen feedback geeft over over je sound, frasering, timing, interpretatie, muzikaliteit en gevoel. En die onderdelen zijn veel belangrijker zijn dan techniek en de uiteindelijke ritmes die je speelt.
  En nog belangrijker, je geeft jezelf een verhoogd risico op blijvende lichamelijke klachten waar je in het dagelijks leven continu hinder van gaat hebben, of zelfs arbeidsongeschikt kan raken. Laat staan dat je dan nog keyboard kan spelen.

Wij bieden jou de oplossing: Jouw wensen staan centraal

 • Bij Novae Popschool kan jong en oud keyboard leren spelen. Onze keyboardlessen spelen in op jouw persoonlijke wensen en muzikale interesses. Of je nu vanaf de basis wil leren keyboard spelen of al een gevorderde keyboard speler bent, de keyboardlessen van Novae Popschool sluiten aan bij jou wensen, niveau en belevingswereld.

 • Je krijgt geen saaie oefeningen waar je niets mee kan, maar je gaat samen met je keyboarddocent werken aan dat wat jou uitdaagt en wat jou helpt in je eigen ontwikkeling. 

 • Tijdens onze keyboardlessen staat jouw muzikale interesse centraal; je krijgt geen saaie oefeningen opgedrongen, maar samen met je keyboarddocent werk je aan wat jou uitdaagt en wat jou helpt in je ontwikkeling.

 • Door een voor jou op maat gemaakt praktisch lesprogramma word je getraind in het ‘muzikaal keyboard spelen’: niet alleen heel virtuoos keyboard kunnen spelen, maar vooral ook begeleidend en ondersteunend kunnen samenspelen met andere muzikanten.

 • Er wordt gewerkt aan hoe je met gevoel en emotie kan spelen en hoe je daarbij de juiste technieken kan inzetten om dit het beste te kunnen uiten op je keyboard.

 • In onze keyboardlessen komen alle technieken, stijlen en theoretische achtergrond aan bod: begeleiden, soleren, sounds, noten lezen, toonladders, etc. Niet op een saaie manier, maar op een leuke, eenvoudige manier. Alles staat in het teken van het grotere doel: jouw verder helpen in jouw muzikale ontwikkeling.

 • Tijdens de keyboardles wordt gebruik gemaakt van beproefde en moderne lesmethoden en lesmaterialen zoals inspirerende lesboeken, play-along tracks (muziek zonder toetsenpartij, zodat jij als keyboard speler mee kan spelen) en YouTube.

 • In overleg met de keyboarddocent kan je bespreken waar je extra aandacht aan wil besteden. Je zal veel leren van de persoonlijke ervaringen van onze professionele en enthousiaste keyboarddocenten. 

Waarom keyboardles bij Novae Popschool?

 • Novae Popschool is dé plek voor keyboardlessen!
 • Professionele keyboarddocenten
 • Keyboardles op maat
 • Switchen naar een ander instrument? Geen probleem!
 • Individueel op keyboardles of in groepjes
 • Geen wachtlijsten

 • Spelen als een malle
 • Samen spelen
 • Keyboardles voor alle leeftijden
 • Eigentijds lessen
 • Studio opnamen
 • Speelplezier staat centraal

Onze keyboarddocenten

Raoul van den Bergh

Raoul van den Bergh

locatie: Ede

lesdagen: donderdag (Ede)


lees meer over Raul

Geert Huizenga

locatie: Ede

lesdagen: woensdag en vrijdag (Ede)


lees meer over Geert

Roberto Cuello

locatie: Ede

lesdagen: gastdocent lees meer over Roberto

                                   

Veel gestelde vragen over Keyboardles

Hoe lang duren de keyboardlessen?

Dat is afhankelijk van je leeftijd. - Tot 12 jaar duren de individuele lessen 20 minuten en les in kleine groepjes 30 minuten. - Vanaf 12 jaar duren de individuele lessen 30 minuten en les in kleine groepjes 45 minuten.

Wat zijn de lestijden?

De lestijd is afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de beschikbare tijden op het rooster van de docent. De lestijd wordt in overleg met je docent afgesproken. Je kunt bij aanmelding aangeven welke dag je voorkeur heeft.

Krijg ik ook huiswerk om thuis mee aan de slag te gaan?

De docent zal je zeker niet met lege handen naar huis laten gaan. Iedere les krijg je stukken en/of opdrachten die je thuis verder kunt gaan studeren om het 'je eigen' te maken.

Is er een wachtlijst?

Er is momenteel een kleine wachtlijst. Of plaatsing mogelijk is is uiteraard ook afhankelijk van beschikbare tijden en dagen van de leerling en de beschikbare lesplekken bij de pianodocent.

                               

Ervaar het zelf, boek een gratis keyboard proefles!