De Zomerse Muziek strippenkaart
Video Aspect Ratio: 4:1

ZOMERSE MUZIEK STRIPPENKAART

voor inspirerende muzieklessen tijdens de zomervakantie

Blijf jij thuis deze zomervakantie? 

Laat jij je paspoort liggen en zoek je een leuke en inspirerende invulling voor je zomervakantie thuis? Ben jij bang dat jij je gaat vervelen?


Speciaal voor jou hebben wij de Zomerse Muziek Strippenkaart in het leven geroepen. Geen lang lopende verplichtingen, maar vijf individuele lessen op je favoriete instrument die je flexibel kan inplannen samen met je docent. En nu tijdelijk met speciale Summer Sale tarieven!

Speciale Summer Sale aanbieding!

Normaal is de voordeligste optie om les bij de popschool te hebben een jaarabonnement. Leerlingen die zich voor een langere tijd inschrijven krijgen een hogere korting, dan leerlingen die maar een paar lessen volgen.


Speciaal voor deze zomer hebben wij een flinke korting toegepast op onze Zomerse Muziek Strippenkaart zodat je tegen het goedkoopste lestarief (zoals bij een jaarabonnement) lessen kan volgen.

Deze aanbieding  geldt alleen voor de vijfstrippenkaart en geldt van 15 juli t/m 25 augustus 2024!

JA! Ik wil deze zomer iets nieuws leren en bestel de 5-strippenkaart

Tijdens de zomervakantie van 2024 geven we alleen gitaarles.

Elektrische gitaar
Akoestische gitaar 
Basles bij Novae Popschool
Basgitaar
Ukelele

Maak van je zomervakantie een muziekzomer!

Ik ben Collin Leijenaar, drumdocent en eigenaar van Novae Popschool. Toen ik tiener was, waren de zomers vaak mijn leukste en meest vruchtbare tijden in mijn ontwikkeling als drummer. Tijdens het schooljaar was ik heel druk bezig met school, huiswerk en andere buitenschoolse activiteiten zoals sport. Omdat ik veel energie in mijn schoolwerk moest steken om de juiste cijfers te halen, schoot het écht goed oefenen en uitgebreid muziek maken er regelmatig bij in. 


Juist in de zomerperiode was ik veel meer ontspannen en had ik mentaal en qua planning alle tijd en ruimte om met muziek bezig te zijn. Oefenen, samen spelen met vrienden, nieuwe liedjes leren, en eigen nummers schrijven. En af en toe deed ik mee met een muzikaal zomerkamp waar veel muziek gemaakt werd. Het was een heerlijke tijd van muziek en ontspanning. Weken vol met plezier en samen met mijn muzikale vrienden werd er heel wat muziek gemaakt.

Inspirerende docenten en super leuke lessen!
De drumdocenten van Novae Popschool weten mij iedere keer weer te inspireren. Als ik even vast loop, krijg ik de juiste tools om weer verder te komen en te blijven groeien als drummer. Ik raad iedereen aan hier drumles te nemen!
Mike van der Steeg - 13 jaar
Meer durf en beheersing!
Ik vind de lessen bij de popschool leuk omdat je zelf kan aangeven wat je wil leren/oefenen, dus kom je sneller waar je ZELF heen wilt. Dankzij lessen bij de popschool heb ik meer durf om op het podium te staan, meer beheersing en meer wil om te slagen.
Roderick van Essen - 31 jaar
De lessen zijn ook gezellig!
Ik volg les bij de popschool omdat je dat veel kans krijgt om jezelf te ontplooien. Ik vind de zanglessen bij de popschool sowieso altijd heel erg gezellig, je kan lekker jezelf zijn en hoeft niet bang te zijn om fouten te maken. De docenten zijn altijd erg gericht op groei!
Danielle Leijenhorst - 18 jaar

5 redenen waarom muzieklessen tijdens de zomervakantie een heel goed idee zijn!

Muziekmaken is waanzinnig leuk! 

Beleef de fun van muziekmaken. Hoe leuk is het om tijdens een warme zomeravond na de barbecue, je gitaar of ukelele erbij te pakken en samen je favoriete zomerhits te spelen en te zingen bij een kampvuurtje?


Jij kan al met vijf gitaarlessen  de vier meest gebruikte akkoorden leren spelen, waarmee jij 80% van alle popsongs  kan spelen. Het is niet moeilijk, maar wel enorm leuk! Of ga heerlijk los met zingen. Lekker jezelf vocaal laten gaan is super leuk en geeft veel ontspanning.

Bestel de 5-strippenkaart


De vakantieperiode is de beste tijd om iets te leren!

De zomervakantie hét moment is waarop we even los komen van de dagelijkse sleur, drukke schema’s en prestatiedrang op werk of school. Daardoor kunnen we veel makkelijker van het leven genieten. Dit geeft je ruimte en vrijheid in je brein, waardoor je meer focus hebt en ben je veel beter in staat je nieuwe vaardigheden te leren. De zomervakantie is de PERFECTE periode om uitgedaagd te worden en muzieklessen bij een van onze docenten te nemen! 


Of je nu al lessen volgt op je favoriete instrument of juist overweegt iets nieuws te leren, de zomervakantie biedt een flexibele en stressvrije omgeving die een game-changer kan zijn in je muzikale ontwikkeling!

Bestel de 5-strippenkaart


Probeer een nieuw instrument! 

Altijd al een instrument willen bespelen? Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om te drummen of eindelijk eens lekker je stem te laten schallen? Wil je een tweede of derde instrument toevoegen aan je vaardigheden?


Gebruik de zomervakantie om een nieuw instrument te leren spelen, en ervaar het enorme plezier van het bespelen van dat instrument!


Doordat je tijdens de zomervakantie niet afgeleid wordt door drukke school- of werkplanning en je vanuit een hele relaxte ‘summer-state-of-mind’ bezig kan, is je brein volledig beschikbaar om een nieuw instrument te leren spelen.


Je zal jezelf en iedereen om je heen versteld doen staan als je ervaart welke vooruitgang je kan boeken  bij het leren van een nieuw instrument tijdens de zomervakantie. 

Bestel de 5-strippenkaart


Bereik je muzikale doelen met meer focus! 

Omdat er tijdens de zomervakantie meer vrije tijd is zonder de drukte van school, huiswerk en de berg aan buitenschoolse activiteiten, is de zomer een fantastisch moment om korte-termijndoelen te stellen voor vaardigheden en skills waar je misschien niet de tijd voor hebt gehad om aan te pakken tijdens de schooljaar. Ga de uitdaging aan en duik in een leuk project!


Enkele ideeën voor je zomerproject:

 • Een ambitieus popnummer leren in een andere toonsoort
 • Drie nieuwe liedjes leren van je favoriete band of singer-songwriter 
 • Je eerste eigen nummer schrijven
 • Nieuwe akkoorden leren spelen
 • Nieuwe toonladders leren spelen
 • Een medley van je favoriete popsongs maken
 • Een nieuw genre verkennen, zoals jazz of metal
 • Je kennis van muziektheorie vergroten
Bestel de 5-strippenkaart


Heb je al muziekles? Blijf vooruitgang boeken! 

Stilstand is vaak achteruitgang, ook met muziek leren en maken. De zomervakantie is heel leuk, maar ook best wel lang. Bij veel muziekscholen en muziekdocenten liggen de lessen bijna twee maanden stil. 


Als je niet regelmatig bezig blijft met jezelf uitdagen op je instrument, loop je de kans dat je weer wat van je skills of soepelheid kwijt raakt. Wanneer je in september je instrument na twee maanden weer oppakt, merk je ineens dat die liedjes er toch niet zo lekker meer uit komen; dat je snelheid kwijt bent; of niet meer precies weet hoe je die akkoorden moet spelen.


Die achteruitgang voorkom je door niet te stoppen met spelen, en beter nog, je zelf te blijven uitdagen en te blijven leren. Hierdoor voorkom je het verlies van kennis en houdt je het spiergeheugen en je speelconditie op peil.


Wat is er nu leuker dan om in die periode af en toe met je docent of een muziekcoach even te sparren, te kijken naar je techniek, of weer geïnspireerd te raken?

Ik wil deze zomer iets nieuws leren en bestel de Zomerse Muziek Strippenkaart!

Bestellen


Bestel je 5-strippenkaart

AANBIEDING

tot 12 jaar

€155,-
€110,92
per Zomerse Muziek Strippenkaart
 • 5 individuele lessen
 • 20 minuten per les
 • flexibel te plannen
 • 6 maanden geldig
 • vrijgesteld van de BTW
AANBIEDING

12 - 20 jaar

€232,-
€166,40
per Zomerse Muziek Strippenkaart
 • 5 individuele lessen
 • 30 minuten per les
 • flexibel te plannen
 • 6 maanden geldig
 • vrijgesteld van de BTW
AANBIEDING

21+ jaar

€281,-
€201,34
per Zomerse Muziek Strippenkaart
 • 5 individuele lessen
 • 30 minuten per les
 • flexibel te plannen
 • 6 maanden geldig
 • Incl. 21% BTW
Wees er snel bij, omdat het aantal lesplekken beperkt is!

Voorwaarden Zomerse Muziek Strippenkaart

 • Met een Zomerse Muziek Strippenkaart heb je recht op vijf individuele losse lessen.
 • De lessen dienen te worden afgenomen bij één en dezelfde docent.
 • De lessen kunnen 'in real life' of online worden gevolgd.
 • De lessen zijn flexibel in te plannen met de docent.
 • Indien je een les op het afgesproken tijdstip verzuimt, wordt die les gerekend. 
 • Bij afwezigheid van de docent zal de docent zorgdragen voor een vervangende lesdag (inhaalles). Bij vervangende lesdagen (inhaallessen) gelden dezelfde verzuimregels als bij normale lesdagen.
 • De kosten voor de Zomerse Muziek Strippenkaart dienen in één keer voldaan te worden, vóór aanvang van de eerste les, middels overboeking naar de betaalrekening van de docent. De docent zorgt voor een factuur.
 • De afgenomen lessen dien je af te nemen binnen een periode van zes maanden. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen duurt deze periode nooit langer dan zes maanden. 
 • Lessen/strippen kunnen daarna niet meer worden gebruikt.
 • De strippenkaart is nimmer overdraagbaar op andere personen.