Basgitaarles in Ede en Bennekom

Basgitaarles in Ede en Bennekom

Performance based baslessen waarbij jouw wensen centraal staan

Basles van professionals

Je krijgt les van conservatorium geschoolde basdocenten.

Les uit de praktijk

Je leert bas spelen van docenten die zelf midden in de muziekpraktijk staan.

Maatwerk

De baslessen worden speciaal op jouw wensen aangepast!

Droom jij ervan om op zo’n groovy basgitaar te spelen, maar je weet niet hoe?

Dat hebben wij ook meegemaakt. Dromen van het oppakken van een basgitaar en iedereen versteld doen staan, maar steeds weer afgeschrikt door de realiteit van het daadwerkelijk leren bassen.

Leren kan traag en frustrerend zijn als je de verkeerde manier leert. Wanneer je tegen een muur stoot met je kennis, is het gemakkelijk om gewoon op te geven of te noedelen zonder vooruitgang.

Zonder de ondersteuning van een ervaren basdocent die je de juiste kennis, coaching en feedback geeft zal je nooit goed leren bassen. Je route naar het kunnen bespelen van de basgitaar zal lang, traag en niet volledig zijn, waardoor je nooit datgene uit jezelf kan halen wat er wel in zit. Hierdoor zul je je droom nooit waar kunnen maken.

 1. Speel je al een beetje basgitaar, maar je wil er meer uit halen?
 2. Mis je een goede basis, techniek of inspiratie?
 3. Loop je vast met online baslessen?

Wij bieden jou de oplossing!

Onze baslessen zullen je stap voor stap begeleiden, of je nu een absolute bas-dummy bent of een doorgewinterde bassist bent. Begrijp ons niet verkeerd; we weten dat het jaren duurt om op professioneel niveau te komen, om een Flea of een Jaco te zijn. Maar met onze baslessen krijg jij de juiste vaardigheden die je nodig hebt om:

 

 • Scheur je favoriete nummers eruit en klink goed.
 • Jam en improviseer met andere muzikanten.
 • Speel in een band en sta je mannetje

Jouw wensen staan centraal!

Bij Novae Popschool kan jong en oud basgitaar leren spelen. Onze baslessen spelen in op jouw persoonlijke wensen en muzikale interesses. Of je nu vanaf de basis wil leren bassen of al een gevorderde bassist bent, de basgitaarlessen van Novae Popschool sluiten aan bij jou wensen, niveau en belevingswereld.

Je krijgt geen saaie oefeningen waar je niets mee kan, maar je gaat samen met je basdocent werken aan dat wat jou uitdaagt en wat jou helpt in je eigen ontwikkeling.

Zij gingen je voor

Ervaring op doen
De lessen bij de popschool hebben mij de mogelijkheid gegeven om meer te improviseren omdat je ervaring op doet met betrekking tot de structuur in de muziek. Dat had ik denk ik zelf niet kunnen ontdekken, ik ben zeer praktisch ingesteld.
Dik van Oeveren - basles
Heel ontspannen en een leuke sfeer om veel te leren
Ik vind de interactie tussen de docenten van Novae Popschool en de leerling heel tof. Het is heel ontspannen en een leuke sfeer om veel te leren op een ‘speelse en muzikale’ manier. Ik heb veel geleerd van mijn docenten en ze moedigen je ook aan om vooral veel plezier te hebben met muziek maken.
Bart Hanswijk - basles
Eigen invulling
Ik vind de eigen invulling van de lessen bij de popschool erg leuk, je bent erg vrij in wat je wil leren maar krijgt ook de nodige sturing en theorie. De lessen zijn modern en van nu.
Maaike van Oorschot - basles

Waarom basgitaarles bij Novae Popschool?

 • Professionele basdocenten
 • Basles op maat
 • Overstappen naar een ander instrument? Geen probleem!
 • Individueel op basles of in groepjes
 • Geen wachtlijsten

 • Grooven als een malle
 • Samen spelen
 • Basles voor alle leeftijden
 • Eigentijds lessen
 • Diverse optredens & jamsessies
 • Speelplezier staat centraal 

Onze basdocenten

Marijn van Vilsteren

lesdag:donderdag


lees meer over Marijn

Dillon Stolz - gitaardocent & bandcoach Novae Popschool

Dillon Stolz

lesdag: dinsdag, vrijdag en zaterdag


lees meer over Dillon

                                   

Veel gestelde vragen over Basgitaarles

Hoe lang duren de basgitaarlessen?

Dat is afhankelijk van je leeftijd. - Tot 12 jaar duren de individuele lessen 20 minuten en les in kleine groepjes 30 minuten. - Vanaf 12 jaar duren de individuele lessen 30 minuten en les in kleine groepjes 45 minuten.

Wat zijn de lestijden?

De lestijd is afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de beschikbare tijden op het rooster van de docent. De lestijd wordt in overleg met je docent afgesproken. Je kunt bij aanmelding aangeven welke dag je voorkeur heeft.

Is er een wachtlijst?

Er is momenteel geen wachtlijst. Of plaatsing mogelijk is is uiteraard ook afhankelijk van beschikbare tijden en dagen van de leerling en de beschikbare lesplekken bij de zangdocent.

Krijg ik ook huiswerk om thuis mee aan de slag te gaan?

De docent zal je zeker niet met lege handen naar huis laten gaan. Iedere les krijg je stukken en/of opdrachten die je thuis verder kunt gaan studeren om het 'je eigen' te maken.

                               

Ervaar het zelf, 

boek een proefles basgitaar!