Pianoles in Ede en Bennekom

Pianoles in Ede en Bennekom

Performance based Pianolessen waarbij jouw wensen centraal staan

Droom jij ervan om piano te spelen maar je weet niet hoe?

 1. Je zal nooit goed leren piano spelen zonder ondersteuning van een ervaren pianodocent die je de juiste kennis, coaching en feedback geeft. Je route naar het kunnen bespelen van het keyboard zal lang, traag en niet volledig zijn, waardoor je nooit datgene uit jezelf kan halen wat er wel in zit. Hierdoor zul je je droom nooit waar kunnen maken.

 2. Speel je al een tijdje piano, maar je wil er meer uit halen?
  Je zal geen nieuwe inspiratie krijgen van alsmaar het zelfde blijven spelen. Hierdoor neemt geleidelijk het speelplezier af en zul je nooit datgene bereiken wat je wel in je hebt zitten. Zonder nieuwe input van een ervaren pianodocent zul je vast blijven zitten, en daardoor niet verder komen in je spel. 

 1. Mis je een goede basis, techniek of inspiratie?
  Je zal nooit verder écht verder komen en de juiste techniek onder de knie krijgen zonder de juiste kennis, coaching en feedback van een inspirerende pianodocent.
 2. Loop je vast met online pianolessen?
  Je bevind je in de gevaren zone als je alleen maar via online lesvideo’s probeert piano te leren spelen. Hierdoor zul je nooit een goeie pianist kunnen worden omdat een online videoprogramma geen feedback geeft over over je sound, frasering, timing, interpretatie, muzikaliteit en gevoel. En die onderdelen zijn veel belangrijker zijn dan techniek en de uiteindelijke ritmes die je speelt.

  En nog belangrijker, je geeft jezelf een verhoogd risico op blijvende lichamelijke klachten waar je in het dagelijks leven continu hinder van gaat hebben, of zelfs arbeidsongeschikt kan raken. Laat staan dat je dan nog piano kan spelen.

Wij bieden jou de oplossing: Jouw wensen staan centraal

 • Bij Novae Popschool kan jong en oud piano leren spelen. Onze pianolessen spelen in op jouw persoonlijke wensen en muzikale interesses. Of je nu vanaf de basis wil leren piano spelen of al een gevorderde pianist bent, de pianolessen van Novae Popschool sluiten aan bij jou wensen, niveau en belevingswereld.

 • Je krijgt geen saaie oefeningen waar je niets mee kan, maar je gaat samen met je pianodocent werken aan dat wat jou uitdaagt en wat jou helpt in je eigen ontwikkeling. 

 • Tijdens onze pianolessen staat jouw muzikale interesse centraal; je krijgt geen saaie oefeningen opgedrongen, maar samen met je pianodocent werk je aan wat jou uitdaagt en wat jou helpt in je ontwikkeling.

 • Door een voor jou op maat gemaakt praktisch lesprogramma word je getraind in het ‘muzikaal piano spelen’: niet alleen heel virtuoos piano kunnen spelen, maar vooral ook begeleidend en ondersteunend kunnen samenspelen met andere muzikanten.

 • Er wordt gewerkt aan hoe je met gevoel en emotie kan spelen en hoe je daarbij de juiste technieken kan inzetten om dit het beste te kunnen uiten op je piano.

 • In onze pianolessen komen alle technieken, stijlen en theoretische achtergrond aan bod: begeleiden, soleren, sounds, akkoorden, toonladders, noten lezen etc. Niet op een saaie manier, maar op een leuke, eenvoudige manier. Alles staat in het teken van het grotere doel: jouw verder helpen in jouw muzikale ontwikkeling.

 • Tijdens de pianoles wordt gebruik gemaakt van beproefde en moderne lesmethoden en lesmaterialen zoals inspirerende lesboeken, play-along tracks (muziek zonder pianopartij, zodat jij als pianist mee kan spelen) en YouTube.

 • In overleg met de pianodocent kan je bespreken waar je extra aandacht aan wil besteden. Je zal veel leren van de persoonlijke ervaringen van onze professionele en enthousiaste pianodocenten. 

Waarom pianoles bij Novae Popschool in Ede en Bennekom?

 • Novae Popschool is dé plek voor pianolessen!
 • Professionele pianodocenten
 • Pianoles op maat
 • Switchen naar een ander instrument? Geen probleem!
 • Individueel op Pianoles of in kleine groepjes
 • Geen wachtlijsten
 • Spelen als een pro
 • Samen spelen
 • Pianoles voor alle leeftijden
 • Eigentijds lessen
 • Optredens
 • Speelplezier staat centraal

Onze Pianodocenten

Raoul van den Bergh

Raoul van den Bergh

locatie: Ede

lesdagen: donderdag (Ede)


lees meer over Raoul

Geert Huizenga

locatie: Ede

lesdagen: woensdag en vrijdag (Ede)


lees meer over Geert

Roberto Cuello

locatie: Ede

lesdagen: gastdocent


 lees meer over Roberto

                                   

Veel gestelde vragen over Pianoles

Hoe lang duren de pianolessen?

Dat is afhankelijk van je leeftijd. - Tot 12 jaar duren de individuele lessen 20 minuten en les in kleine groepjes 30 minuten. - Vanaf 12 jaar duren de individuele lessen 30 minuten en les in kleine groepjes 45 minuten.

Wat zijn de lestijden?

De lestijd is afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de beschikbare tijden op het rooster van de docent. De lestijd wordt in overleg met je docent afgesproken. Je kunt bij aanmelding aangeven welke dag je voorkeur heeft.

Is er een wachtlijst?

Er is momenteel geen wachtlijst. Of plaatsing mogelijk is is uiteraard ook afhankelijk van beschikbare tijden en dagen van de leerling en de beschikbare lesplekken bij de pianodocent.

Krijg ik ook huiswerk om thuis mee aan de slag te gaan?

De docent zal je zeker niet met lege handen naar huis laten gaan. Iedere les krijg je stukken en/of opdrachten die je thuis verder kunt gaan studeren om het 'je eigen' te maken.

                               

Ervaar het zelf, boek een gratis piano proefles!