arrow_drop_up arrow_drop_down
9 augustus 2019 
in Nieuws

De Gemeente Ede betaalt mee met jouw lessen!

Volwassenen en kinderen van 6 tot en met 17 jaar krijgen dan een tegemoetkoming van € 200 per kalenderjaar. Zij kunnen deze tegemoetkoming gebruiken om aan sport-, cultuur- en recreatieve activiteiten mee te doen.

Deze €200 tegemoetkoming kan worden ingezet als korting op het lesgeld voor muzieklessen, workshops of cursussen bij Novae Popschool.

LET OP: Het gaat dus om korting op het lesgeld. Het is niet mogelijk om lessen te volgen met alleen het ontvangen bedrag van Ede Doet Mee.

Wie komt in aanmerking?
Het tegoed is er voor inwoners met een laag inkomen en beperkt vermogen. Gezinnen met kinderen van 6 tot 18 jaar en een inkomen onder 130% van het sociaal minimum, krijgen een tegemoetkoming van maximaal € 200 per volwassene en per kind per kalenderjaar. Volwassenen zonder kinderen en ouderen komen ook in aanmerking als hun inkomen onder 130% van het sociaal minimum ligt.

Voor een echtpaar is de inkomensgrens € 1.809 (en weinig vermogen) en voor een alleenstaande of alleenstaande ouder is dat € 1.267 (en weinig vermogen).

Meer informatie?
Op www.ededoetmee.nl vindt u meer informatie en kunt u lezen hoe u de tegemoetkoming kunt aanvragen.

Over de schrijver
<:authorgoogleplus>
Reactie plaatsen

Cookie Policy