De Gemeente Ede betaalt mee met jouw lessen bij Novae Popschool!
De Gemeente Ede betaalt mee met jouw lessen!
01 februari 2023 
in Nieuws
0 min. leestijd

De Gemeente Ede betaalt mee met jouw lessen!

Volwassenen en kinderen van 6 tot en met 17 jaar krijgen dan een tegemoetkoming van € 225 per kalenderjaar. Zij kunnen deze tegemoetkoming gebruiken om aan sport-, cultuur- en recreatieve activiteiten mee te doen.

Deze €225 tegemoetkoming kan worden ingezet als korting op het lesgeld voor muzieklessen, workshops of cursussen bij Novae Popschool.

LET OP: Het gaat dus om korting op het lesgeld. Het is niet mogelijk om lessen te volgen met alleen het ontvangen bedrag van Ede Doet Mee.

Wie komt in aanmerking?
Het tegoed is er voor inwoners met een laag inkomen en beperkt vermogen. Gezinnen met kinderen van 6 tot 18 jaar en een inkomen onder 130% van het sociaal minimum, krijgen een tegemoetkoming van € 225 per volwassene en per kind per kalenderjaar. Volwassenen zonder kinderen en ouderen komen ook in aanmerking als hun inkomen onder 130% van het sociaal minimum ligt.

Voor een echtpaar is de netto-inkomensgrens € 2.109 (en weinig vermogen) en voor een alleenstaande of alleenstaande ouder is dat € 1.477 (en weinig vermogen).

Meer informatie?
Op www.ededoetmee.nl vind je meer informatie en kun je lezen hoe je de tegemoetkoming kunt aanvragen.
Over de schrijver
Collin Leijenaar is de eigenaar/directeur van Novae Popschool. Daarnaast is hij professioneel drummer, (tour)manager en schrijft hij artikelen, blogs en recensies voor diverse muziekbladen. Hij speelt in de progressieve rock band Dilemma, heeft in Kayak gespeeld en heeft jaren lang in de live band van de Amerikaanse prog rock legende Neal Morse gespeeld. Een groot muziek liefhebber, met een voorliefde voor progressieve rock/metal, jazz/fusion/funk.
Reactie plaatsen