Jermain 'Wudstik' van der Bogt - zangdocent Novae Popschool
Jermain 'Wudstik' van der Bogt - zangdocent Novae Popschool

Over Jermain van der Bogt

Welkom bij Novae Popschool! Mijn naam is Jermain van der Bogt, maar de meeste mensen kennen mij als Wudstik. Al sinds 1999 ben ik actief in de muziekwereld, en mijn passie voor muziek heeft me op vele bijzondere paden gebracht.

Jermain 'Wudstik' van der Bogt - zangdocent Novae Popschool

Mijn Muzikale Reis

Geboren en getogen in Amersfoort, begon mijn muzikale carrière bij het hiphop collectief D.A.C. (De Amersfoortse Coöperatie). Sindsdien heb ik als zanger en songwriter samengewerkt met tal van bekende artiesten, waaronder Do, Miss Montreal, Jim Bakkum, Kraantje Pappie, Bizzey en DiggyDex. Daarnaast heb ik mijn creativiteit ingezet voor kinderprojecten zoals het Junior Song Festival en Kinderen voor Kinderen, en heb ik muziek gecomponeerd voor films als "Piraten van Hiernaast I & II", "F%ck de Liefde" en "De Mooiste Dag".


Als leadzanger heb ik opgetreden met bands zoals Dilemma en Regressive Hypnosis (Dream Theater Tribute band). Bovendien heb ik mijn stem mogen lenen aan het soloproject 'For All We Know' van Ruud Jolie (gitarist van Within Temptation) en gewerkt met Ayreon van Arjan Lucassen. Naast mijn optredens en samenwerkingen heb ik als zangcoach mijn expertise gedeeld met studenten van de Herman Brood Academy en de Nederlandse Pop Academy.

Jermain 'Wudstik' van der Bogt - zangdocent Novae Popschool

Waarom Kiezen voor Mijn Zanglessen?

Bij mijn lessen staat jouw persoonlijke muzikale ontwikkeling centraal. Of je nu een beginnende zanger bent die vooral plezier wil beleven aan het zingen, of een gevorderde zanger die zijn techniek wil verfijnen, ik help je graag om jouw doelen te bereiken. Mijn lessen zijn erop gericht om je niet alleen de juiste zangtechnieken aan te leren, maar ook om je te helpen emoties en verhalen over te brengen door middel van muziek.


Zingen is meer dan alleen geluid produceren; het is een manier om verhalen te vertellen en emoties over te brengen op een eerlijke en directe manier. In mijn lessen ga ik dieper in op deze aspecten, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Wil je gewoon lekker zingen of juist je blokkades overwinnen? Alles is mogelijk.

Jermain 'Wudstik' van der Bogt - zangdocent Novae Popschool

Wat Kun Je Verwachten?

  • Persoonlijke Aandacht: Elke les wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen en muzieksmaak.
  • Breed Repertoire: Of je nu jong of oud bent, ik help je graag bij het ontdekken en ontwikkelen van je zangtalent.
  • Begeleiding: Ik begeleid je graag op de piano, maar andere instrumenten zijn ook welkom als begeleiding.
  • Techniek en Expressie: Mijn doel is om jou te helpen je volledige potentieel te bereiken, zowel technisch als in het uiten van je muzikale persoonlijkheid.
Jermain 'Wudstik' van der Bogt - zangdocent Novae Popschool

Je zelfvertrouwen vergroten

Ik geloof dat muziek een krachtig middel is om gevoelens en verhalen over te brengen. Muziek kan levens veranderen, het kan je helpen je zelfvertrouwen te vergroten en je creativiteit te stimuleren. In mijn lessen richt ik me op het ontwikkelen van deze aspecten, zodat je niet alleen beter gaat zingen, maar ook groeit als artiest en als persoon.


Mijn aanpak is flexibel en wordt aangepast aan jouw behoeften en doelen. Of je nu droomt van een carrière in de muziek of gewoon wilt genieten van het zingen, ik ben hier om je te begeleiden.

Jermain 'Wudstik' van der Bogt - zangdocent Novae Popschool

Je eigen unieke stem en stijl te ontdekken

Door mijn jarenlange ervaring in de muziekwereld en mijn werk als zangcoach bij diverse MBO-opleidingen, heb ik een brede kennis en expertise ontwikkeld. Ik heb gewerkt met leerlingen van verschillende leeftijden en niveaus, en ik weet hoe ik mijn lessen kan aanpassen om het beste uit iedere leerling te halen. Mijn doel is om je niet alleen te leren zingen, maar ook om je te inspireren en te motiveren om je eigen unieke stem en stijl te ontdekken.


Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou aan de slag te gaan en nieuw zangtalent te ontdekken bij Novae Popschool in Ede. Schrijf je vandaag nog in voor een proefles en laten we samen jouw muzikale reis beginnen!

Jermain 'Wudstik' van der Bogt - zangdocent Novae Popschool

Luister naar Jermain op Spotify

Muziekvideo's van Wudstik:

Boek nu je 

gratis proefles bij Jermain!

Bedrijfsgegevens:

Wudstik

Gasthuislaan 18-C

3817 EL Amersfoort


KvK: 32114970

LESLOCATIE:

Novae Popschool

Hoorn 70

6713KR EDE