Liza Meuldijk

Over Liza Meuldijk

Hoi, ik ben Liza Meuldijk en ik vul mijn dagen het liefste met muziek. Lesgeven, liedjes schrijven, optreden, de stem bestuderen: ik word er elke dag weer blij van!

Door een muzikale opvoeding (volgens mijn moeder kon ik eerder zingen dan praten) en het spelen in coverbandjes op de middelbare school werd mijn ambitie om professioneel met muziek aan de slag te gaan steeds groter.

backings bij The Rolling Stones 

Tijdens mijn studententijd kwam ik terecht bij Dekoor Close Harmony. Hiermee toerde ik door China en de Verenigde Staten. Ook speelden we vaak samen met grote artiesten zoals Damien Riceen stonden we op Pinkpop en Werchter met de Rolling Stones.


In 2009 en 2010 toerde ik met Night of the Proms door Nederland, België en Duitsland, waarbij ik onder andere de backings verzorgde bij John Fogerty, Roxette, John Miles OMD, Boy George en Sharon den Adel. Sinds die tijd zing ik ook vaak bij verschillende bigbands (BBU, USBB, Jazzalike) en ben ik regelmatig gastsolist bij verschillende orkesten.


Eind 2016 schreef ik een liedjesprogramma Liedjes van Liza(ook te vinden op Spotify), waarmee ik met mijn band (Liza & the Professionals) nog steeds optreed. Daarnaast kom je me ook regelmatig tegen met een gitarist of jazzcombo op bruiloften of andere feestjes.

Authorized Teacher in de Complete Vocal Technique

In 2018 begon ik met de opleiding Authorized Teacher in de Complete Vocal Technique in Kopenhagen. Een mooi avontuur waarin ik de stem nog beter leer kennen en er ook veel aandacht is voor didactiek.


In mijn lessen vind ik het belangrijk dat jij leert wat je wil leren. Of het nou een uithaal is in een rock-song of een lange zachte passage in een complex jazz-nummer, een improvisatie of een liedje naar je eigen hand zetten: ik help je graag door middel van een gezonde techniek, het aanspreken van je creativiteit en een veilige en gezellige sfeer in de les.


Je stem is het meest persoonlijke instrument dat er is en als je weet hoe die werkt (en oefent ;)), kun je elke klank maken die je wil, waarmee je iedere boodschap kunt vertellen die je wil!


CVT Authorised Teacher

Boek nu je 

gratis proefles bij Liza!