Muziek op schoot docent bij Novae Popschool worden?
Video Aspect Ratio: 4:1

Muziek op schoot docent bij Novae Popschool worden? 

Wegens uitbreiding van ons lesaanbod in Ede en Bennekom zijn wij met spoed opzoek naar een zelfstandige Muziek op schoot docent die samen met ons een mooie muziekles praktijk wil opzetten voor o.a. muziek op schoot, muziek met peuters etc.


Over Novae Popschool

Novae Popschool is gepassioneerd voor hedendaags, modern en praktijkgericht muziekonderwijs dat aansluit bij de wensen van de leerling. We zoeken dan ook enthousiaste docenten die met liefde voor het vak kennis willen overdragen om zo de leerlingen verder te helpen in het ontdekken, koesteren en ontwikkelen van zijn/haar muzikale eigenheid.

Lesdagen

Omdat we deze tak aan het opzetten zijn zijn de lesdagen in overleg en afhankelijk van het animo. De lessen zullen in de ochtenden plaats vinden.


Over de werkzaamheden

Als muziekdocent werk je binnen een docententeam die verdeeld over meerdere locaties in Nederland lesgeven. In een flexibele en vrije werksfeer heb je vanuit eigen ondernemerschap de verantwoording voor het volgende zaken:

  • verzorgen van muzieklessen aan peuters, jonge kinderen en hun ouders.
  • ontwikkelen van passend lesmateriaal
  • ontwikkelen van specifiek marketingmateriaal om je lesdag te promoten
  • planning en organisatie eigen lesrooster
  • leerlingenadministratie van je eigen leerlingen middels onze eigen ontwikkelde softwareoplossing
  • verzorgen van een flexibel en correct lopende communicatie tussen jou, de organisatie, je leerlingen en ouders/verzorgers.
Je hebt passie voor het lesgeven en bent gedreven om de liefde voor muziek over te brengen
Je bent op de hoogte van wat er nu hip is en zich afspeelt in de muziekscene en hebt affiniteit met diverse muziekstijlen zoals pop, rock, jazz, gospel, metal, blues etc.
Je hebt ervaring in het geven van Muziek met Peuters (Muziek op Schoot) lessen.
Je hebt de docentenopleiding Muziek op Schoot (post HBO) afgerond
Je kan met voldoende niveau jezelf en de leerlingen tijdens de lessen begeleiden op piano en/of gitaar

Moderne lesmaterialen

Je geeft les met moderne lesmaterialen en middelen zoals o.a. Youtube, karaoke-tracks en video
Je kan je goed inleven in de behoeften en interesses van de leerlingen/cursisten.
Je bent kwaliteits-, klant- en service gericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Je bent zelfstandig, een teamspeler, communicatief vaardig, accuraat en ambitieus. Ook ben je flexibel en initiatiefrijk.
Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Je bent zelfstandig ondernemer met een KvK- en BTW-nummer en zakelijk en ondernemend ingesteld
Je hebt affiniteit met de doelgroep peuters en ouders.

Eigen ondernemerschap

We werken op basis van een zakelijke samenwerking, waarbij je vanuit eigen ondernemerschap samenwerkt met Novae Popschool. Vanwege diverse wetswijzigingen en veranderingen rondom opdrachtgever-ZZP’er wordt het steeds lastiger om op basis van ZZP’erschap langdurig lessen te kunnen geven voor dezelfde opdrachtgever.


Als Novae Popschool hebben wij lang gezocht naar de juiste samenwerkingsvorm, die een win-win-win situatie is voor jou als docent, de leerling en de organisatie. Wij gebruiken daarom het beproefde franchise-model als basis voor de zakelijke samenwerkingsvorm tussen de popschool en haar docenten, waarbij we een zakelijk partnerschap aangaan om tot het geven van lessen te komen.

Er is geen sluitingsdatum, maar zodra er een docent gevonden is voor één van de dagen, zal deze uit de vacature gehaald worden.


Interesse?

Wil jij bijdragen aan het succes van onze leerlingen en je eigen ondernemerschap verder ontwikkelen? Vul dan onderstaand formulier in, en upload je CV.


powered by Typeform