Novae Popschool start nieuw seizoen met proeflesweken
Novae Popschool start nieuw seizoen met proeflesweken
03 september 2021 
in Nieuws
2 min. leestijd

Novae Popschool start nieuw seizoen met proeflesweken

In september en oktober kunnen geïnteresseerden een gratis en vrijblijvende proefles volgen. Er worden proeflessen gegeven op basgitaar, cajon, drums, gitaar, piano, keyboard, ukelele en zang. Tijdens een proefles maak je op een leuke en muzikale manier kennis met het instrument, de docent en de popschool.

De proeflessen zijn voor iedereen: beginners en gevorderden, jong en oud. Naast dat je natuurlijk écht iets zal leren, kan je tijdens de proefles ook al je vragen stellen over bijvoorbeeld de aanschaf of huur van een instrument of de muzieklessen. Na afloop weet je precies wat je kan verwachten van het (beter) leren spelen van een instrument. Heb je nog geen instrument? Tijdens de proefles kan je een instrument van de popschool gebruiken.

Collin Leijenaar, directeur van de popschool vertelt: “Door het volgen van een proefles ervaart de deelnemer hoe leuk het is om een muziekinstrument te spelen. En om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken zie je in ons online reserveringssysteem eenvoudig welke lestijden er beschikbaar zijn en je kan direct je gratis proefles boeken! Maar vol is vol, dus wees er snel bij!”

Novae Popschool viert het 15 jarig jubileum en trakteert!

Vanwege dit 15-jarig jubileum krijgt iedereen die zich tijdens de proeflesweken inschrijft voor muziekles met een jaarabonnement bij Novae Popschool een GRATIS jaarabonnement op het online educatieplatform Masterclass ter waarde van €200 (zo lang de voorraad strekt).

Gratis Masterclass voor alle nieuwe leerlingen

Masterclass is een site/app met online lessen van internationaal bekende artiesten, koks en specialisten. Denk aan lessen rondom muziekmaken, produceren en uitvoeren van o.a. Armin van Buren, Alica Keys, Usher, Timbaland, Santana, Deadmau5, St. Vincent, Herbie Hancock en vele anderen. Maar ook kookworkshops/cursussen van o.a. Yotam Ottolenghi en Gordon Ramsay. Leer acteren of films maken met David Lynch, Natalie Portman, Jodie Foster, en Spike Lee. Of leer fictie schrijven met Dan Brown, Malcolm Gladwell en Shonda Rhimes. En zo gaat de lijst nog wel even door. Voor iedereen in het gezin zit er wel iets bij.

Gevoel kunnen uiten op instrument

Novae Popschool geeft moderne en inspirerende muzieklessen waarbij de persoonlijke interesses en specifieke wensen centraal staan. “Iedereen is uniek en heeft eigen muzikale ambities en wensen. We willen geen stempel op de leerling drukken, maar we coachen de leerling om zijn/haar unieke muzikale karakter en eigenheid naar boven te halen. Al onze gediplomeerde docenten staan met beide benen in de beroepspraktijk en verstaan tegelijkertijd als geen ander de kunst van het lesgeven. Door de lessen helpen wij de leerling zijn/haar talenten te ontwikkelen, zelfvertrouwen te ontwikkelen en de juiste technieken bij te brengen zodat de leerling in staat is om zijn gevoel te uiten op zijn instrument. En je leeftijd maakt niet uit, iedereen is welkom!” sluit Leijenaar af.

Mensen die een proefles willen boeken tijdens deze proeflesweken kunnen zich aanmelden op: https://popschool.eu/proefles

Over de schrijver
Collin Leijenaar is de eigenaar/directeur van Novae Popschool. Daarnaast is hij professioneel drummer, (tour)manager en schrijft hij artikelen, blogs en recensies voor diverse muziekbladen. Hij speelt in de progressieve rock band Dilemma, heeft in Kayak gespeeld en heeft jaren lang in de live band van de Amerikaanse prog rock legende Neal Morse gespeeld. Een groot muziek liefhebber, met een voorliefde voor progressieve rock/metal, jazz/fusion/funk.
Reactie plaatsen