Novae Popschool start met muzieklessen in Bennekom
Novae Popschool start met muzieklessen in Bennekom
24 september 2021 
in Nieuws
1 min. leestijd

Novae Popschool start met muzieklessen in Bennekom

Vanaf maandag 4 oktober start Novae Popschool met het geven van piano- en keyboardlessen in Bennekom in het gebouw van OBK Bennekom aan de Kierkamperweg 36 in Bennekom.

“Sinds ik 2,5 jaar geleden in Bennekom ben komen wonen, heb ik zoveel vragen gehad van Bennekommers of Novae Popschool ook hier lessen kon geven. En daar gaan we nu gehoor aan geven! We starten in oktober met piano- en keyboardlessen, en binnenkort zullen we ook starten met gitaar- en zanglessen” vertelt popschooleigenaar Collin Leijenaar. “We zijn blij met de samenwerking met OBK waardoor we in de komende maanden ons lesaanbod in Bennekom nog verder kunnen uitbreiden.”

Jan Veldhuizen, voorzitter van Muziekvereniging OBK Bennekom vult aan: “Het is prachtig om te zien dat ons doel, om Muziekcentrum OBK Bennekom een centrale rol te geven in het muziekonderwijs in Bennekom, steeds meer vorm krijgt. En wel heel gaaf is dat met de popschool het aanbod hierin ook nog diverser wordt.”

De piano- en keyboardlessen worden in Bennekom op de maandagen gegeven door toetsenist, producer en sound-designer Thomas Linders. Thomas vertelt: “Ik geef les op piano en keyboard, maar ook in sounddesign: hoe maak je een goede sound op een synthesizer of soft-synth. Daarnaast kunnen producers in de dop ook bij mij terecht voor hulp met hun eigen producties in EDM, hiphop en andere elektronische stijlen. We kijken samen naar wat jij graag zou willen leren en gaan we vooral ook veel plezier hebben in het maken van muziek.”

Over de popschool

De popschool is ruim 15 jaar geleden door muzikant en cultureel ondernemer Collin Leijenaar opgericht en is ondertussen een begrip in Ede en omgeving. Novae Popschool is een moderne muziekschool voor alle leeftijden. We geven instrumentale en vocale lessen, cursussen, bandcoaching en workshops waarbij de focus ligt op de persoonlijke interesse van de leerling.

“Onze lessen gaan uit van de wensen van de leerling. We hanteren geen standaard lesmethode, maar alle lessen zijn maatwerk. Onze docenten gaan op zoek naar het muzikale karakter van de leerling en coachen de leerling om zich muzikaal te ontwikkelen. Novae Popschool is dé hotspot voor gedegen, leuke en inspirerende muzieklessen voor alle leeftijden. Of je nu van pop, gospel, rock, jazz, funk, blues, singer-songwriter, hiphop, soul of een andere muziekstijl houdt.“ sluit Leijenaar mee af.

Gratis proeflessen

In heel oktober worden er gratis proeflessen gegeven in zowel de locaties Bennekom als Ede. Deze lessen zijn een goede manier om kennis te maken met de popschool, de docenten en te ervaren hoe het is om les bij de popschool te hebben. Voor meer informatie kijk op: popschool.eu/bennekom. Opgeven voor een gratis proefles kan via popschool.eu/proefles.

Jubileumactie

Vanwege het 15-jarige jubileum van de popschool krijgt iedereen die zich tijdens de proeflesweken inschrijft voor muziekles met een jaarabonnement bij Novae Popschool een GRATIS jaarabonnement op het online educatieplatform Masterclass ter waarde van €200 (zo lang de voorraad strekt).

Over de schrijver
Collin Leijenaar is de eigenaar/directeur van Novae Popschool. Daarnaast is hij professioneel drummer, (tour)manager en schrijft hij artikelen, blogs en recensies voor diverse muziekbladen. Hij speelt in de progressieve rock band Dilemma, heeft in Kayak gespeeld en heeft jaren lang in de live band van de Amerikaanse prog rock legende Neal Morse gespeeld. Een groot muziek liefhebber, met een voorliefde voor progressieve rock/metal, jazz/fusion/funk.
Reactie plaatsen