We vieren ons 15 jarig jubileum!
Novae Popschool viert het 15 jarig jubileum!
11 februari 2021 
1 min. leestijd

Novae Popschool viert het 15 jarig jubileum!

Gefeliciteerd! Dit jaar viert Novae Popschool haar 15-jarig jubileum. Precies 15 jaar geleden, op 11 februari 2006, opende Novae Popschool voor het eerst haar deuren tijdens de open dag. Nu, 15 jaar later is Novae Popschool niet meer weg te denken uit het culturele aanbod van Ede en omgeving.

In de afgelopen 15 jaar zijn er meer dan 125.000 lessen gegeven aan ruim 4.000 leerlingen. En zijn meer dan 250 evenementen en optredens georganiseerd waar onze leerlingen schitterden.

We hadden grote plannen voor dit jubileumjaar. Een muziekfestival, een feest en veel toffe dingen. Door de coronamaatregelen hebben we deze evenementen voorlopig moeten uitstellen.

Wie jarig is trakteert: Gratis jaarabonnement Masterclass

Speciaal voor dit 15-jarig jubileum is Novae Popschool een samenwerking aangegaan met Masterclass.

Masterclass is een site/app voor online lessen en tutorials door internationaal bekende artiesten, koks en specialisten. Denk aan lessen rondom muziekmaken, produceren en uitvoeren van o.a. Armin van Buren, Alica Keys, Usher, Timbaland, Santana, Deadmau5, St. Vincent, Herbie Hancock en vele anderen. Maar ook kookworkshops/cursussen van o.a. Yotam Ottolenghi en Gordon Ramsay. Leer acteren of films maken met  David Lynch, Natalie Portman, Jodie Foster Samual L. Jackson, en Spike Lee. Of leer schrijven met Dan Brown, Malcolm Gladwell en Shonda Rhimes. En zo gaat de lijst nog wel even door. Voor iedereen in het gezin zit er wel iets bij!

Normaal kost een Masterclass jaarabonnement €200 per jaar. Maar als jij een jaarabonnement bij Novae Popschool afneemt voor wekelijkse of tweewekelijkse muzieklessen (een ALL of LITE abonnement), krijg jij dit jaarabonnement op Masterclass GRATIS. Naast dat jij geweldige muzieklessen van een van onze docenten krijgt, kan het hele gezin meeprofiteren van het Masterclass jaarabonnement en een nieuwe skill leren.

OP = OP: Deze actie geldt alleen voor personen die in 2021 een ALL of LITE abonnement afsluiten, en zo lang de voorraad strekt (maximaal 200 Masterclass jaarabonnementen beschikbaar).

Geef je hier op!

Gratis Masterclass voor alle nieuwe leerlingen

Ook voor huidige leerlingen

Volg jij al langer dan één jaar lessen bij Novae Popschool met een ALL of LITE abonnement, dan krijg jij ook een gratis jaarabonnement op Masterclass.
Heb jij geen ALL of LITE abonnement, of ben je korter dan één jaar lid? Als jij nu bijtekent met een jaar ALL of LITE abonnement, dan krijg jij natuurlijk ook een gratis Masterclass jaarabonnement.

Wat moet je doen? Geef bij je docent aan dat jij een gratis Masterclass abonnement wilt ontvangen.

We hopen in de nabije toekomst ons 15-jarig jubileum alsnog te vieren. Tot die tijd, stay safe en houd onze socials in de gaten voor meer leuke acties en interessante blogs en video-lessen.

Hartelijke groet,

Collin Leijenaar en het docententeam van Novae Popschool

Over de schrijver
Collin Leijenaar is de eigenaar/directeur van Novae Popschool. Daarnaast is hij professioneel drummer, (tour)manager en schrijft hij artikelen, blogs en recensies voor diverse muziekbladen. Hij speelt in de progressieve rock band Dilemma, heeft in Kayak gespeeld en heeft jaren lang in de live band van de Amerikaanse prog rock legende Neal Morse gespeeld. Een groot muziek liefhebber, met een voorliefde voor progressieve rock/metal, jazz/fusion/funk.
Reactie plaatsen