Pianodocent bij Novae Popschool worden?
Video Aspect Ratio: 4:1

Piano/keyboard-docent 

bij Novae Popschool worden?

Versterk ons team en deel je kennis!

Heb jij een passie voor muziek en wil je deze delen met een nieuwe generatie? Ben je klaar om bij te dragen aan het succes van onze studenten terwijl je je eigen ondernemerschap ontwikkelt? Bij Novae Popschool zijn we op zoek naar nieuwe piano/keyboard docenten die ons team willen versterken en willen bijdragen aan het succes van onze leerlingen. We hebben momenteel een grote vraag naar piano-/keyboardlessen in Ede en zijn op zoek naar één of meerdere docenten om aan deze vraag te voldoen.


Over Novae Popschool

Novae Popschool is gepassioneerd over hedendaags, modern en praktijkgericht muziekonderwijs dat aansluit bij de wensen van de leerling. We zoeken enthousiaste docenten die met liefde voor het vak hun kennis willen overdragen om de leerlingen te helpen ontdekken, koesteren en ontwikkelen van hun eigen muzikaliteit.


Lesdag

We hebben een aantal lesdagen beschikbaar op onze locaties in Ede en Bennekom. En het beste deel? Er staan al meer dan 77 mensen op onze wachtlijst die niet kunnen wachten om te leren van onze nieuwe docent!


 • Maandag – locatie Bennekom (bestaande lesdag met 6,5 lesuren - per direct)
 • Maandag – locatie Ede (nieuwe lesdag)
 • Dinsdag – locatie Ede (nieuwe lesdag)
 • Zaterdag – locatie Ede (nieuwe lesdag)

We streven naar een lesdagen met 7 tot max 8 lesuren met werktijden tussen 13:00 – 22:30 u.


Over de werkzaamheden

Als docent werk je binnen een docententeam die verdeeld over meerdere locaties lesgeven. In een flexibele en vrije werksfeer heb je vanuit eigen ondernemerschap de verantwoording voor het volgende zaken:

 • verzorgen van piano-/toetsen-/keyboardlessen aan kinderen, jongeren en volwassenen in individueel of duo verband.
 • verzorgen van productie-/sounddesign lessen aan kinderen, jongeren en volwassenen in individueel, duo of groepsverband
 • ontwikkelen van passend lesmateriaal
 • ontwikkelen van specifiek marketingmateriaal om je lesdag te promoten
 • organiseren van leerlingen-presentatieconcerten
 • planning en organisatie eigen lesrooster
 • leerlingenadministratie van je eigen leerlingen middels onze eigen ontwikkelde softwareoplossing waarbij meer dan 90% van je administratie is geautomatiseerd.
 • verzorgen van een flexibel en correct lopende communicatie tussen jou, de organisatie, je leerlingen en ouders/verzorgers.

Pas jij in ons team?

Ben jij de persoon die we zoeken?

We zoeken iemand die gepassioneerd is over lesgeven en gedreven is om zowel de beginnende als de gevorderde leerling te enthousiasmeren. Je bent op de hoogte van wat er nu speelt in de muziekscene en je hebt affiniteit met diverse muziekstijlen. Je hebt ervaring met lesgeven aan zowel kinderen als volwassenen, en je kunt je goed inleven in de behoeften en interesses van de leerlingen. Je bent zelfstandig, een teamspeler, communicatief vaardig, accuraat en ambitieus. En last but not least, je bent een ondernemer met een KvK- en BTW-nummer en je bent zakelijk en ondernemend ingesteld.


Eigen ondernemerschap

We werken op basis van een zakelijke samenwerking, waarbij je vanuit eigen ondernemerschap samenwerkt met Novae Popschool. Vanwege diverse wetswijzigingen en veranderingen rondom opdrachtgever-ZZP’er wordt het steeds lastiger om op basis van ZZP’erschap langdurig lessen te kunnen geven voor dezelfde opdrachtgever. Dat wordt steeds vaker beoordeeld als schijnzelfstandigheid. Voor meer info hierover, lees dit artikel.


Als Novae Popschool hebben wij lang gezocht naar de juiste samenwerkingsvorm, die een win-win-win situatie is voor jou als docent, de leerling en de organisatie. Wij gebruiken daarom het beproefde franchise-model als basis voor de zakelijke samenwerkingsvorm tussen de popschool en haar docenten, waarbij we een partnerschap aangaan om tot het geven van lessen te komen.


Wat krijg je ervoor terug?

Wanneer je met ons samenwerkt, kun je rekenen op een netto omzet tussen de €38 en €47 per uur, exclusief BTW. Dit kan resulteren in een gemiddelde netto omzet van rond de €1.000 ex BTW per maand, 12 maanden lang, bij één lesdag met 8 lesuren.


Interesse?

Zie je jezelf al staan als onze nieuwe piano- of keyboarddocent? Wil je bijdragen aan het muzikale succes van onze leerlingen en je eigen ondernemerschap verder ontwikkelen? Vul dan onderstaand formulier in en upload je CV. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!


powered by Typeform