arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Piano/keyboard-docent 

bij Novae Popschool worden?

Versterk ons team en deel je kennis!

Wegens uitbreiding van ons lesaanbod in Ede en Bennekom zijn wij met spoed opzoek naar meerdere piano/keyboard-docenten voor verschillende lesdagen.


Over Novae Popschool

Novae Popschool is gepassioneerd voor hedendaags, modern en praktijkgericht muziekonderwijs dat aansluit bij de wensen van de leerling. We zoeken dan ook enthousiaste docenten die met liefde voor het vak kennis willen overdragen om zo de leerlingen verder te helpen in het ontdekken, koesteren en ontwikkelen van zijn/haar muzikale eigenheid.


Lesdagen

 • maandag (bestaande lesdag met 7 lesuren)
 • dinsdag (bestaande lesdag met 7 lesuren)
 • vrijdag (bestaande lesdag met 7 lesuren)

We streven naar lesdagen met 6,5 tot maximaal 8 lesuren. Op dit moment staan er meer dan 50 leerlingen op de wachtlijst voor nieuwe lesdagen, dus potentieel kunnen we uitbreiden naar meerdere lesdagen wat jou een zeer goede omzet kan geven!


Over de werkzaamheden

Als docent werk je binnen een docententeam die verdeeld over meerdere locaties in Nederland lesgeven. In een flexibele en vrije werksfeer heb je vanuit eigen ondernemerschap de verantwoording voor het volgende zaken:

 • verzorgen van piano-/toetsen-/keyboardlessen aan kinderen, jongeren en volwassenen in individueel of duo verband.
 • verzorgen van productie-/sounddesign lessen aan kinderen, jongeren en volwassenen in individueel, duo of groepsverband
 • ontwikkelen van passend lesmateriaal
 • ontwikkelen van specifiek marketingmateriaal om je lesdag te promoten
 • organiseren van leerlingen-presentatieconcerten
 • planning en organisatie eigen lesrooster
 • leerlingenadministratie van je eigen leerlingen middels onze eigen ontwikkelde softwareoplossing
 • verzorgen van een flexibel en correct lopende communicatie tussen jou, de organisatie, je leerlingen en ouders/verzorgers.

Pas jij in ons team?

Passie voor lesgeven!

Je hebt passie voor het lesgeven en bent gedreven om zowel de beginner als de (ver)gevorderde leerling te enthousiasmeren en hun talent te helpen ontplooien.

Je weet wat er speelt

Je bent op de hoogte van wat er nu hip is en zich afspeelt in de muziekscene en hebt affiniteit met diverse muziekstijlen zoals pop, rock, jazz, gospel, metal, blues etc.

Ruime ervaring.

Je hebt ervaring met lesgeven aan zowel kinderen als volwassenen, individuele lessen en lessen in duoverband

Inlevingsvermogen.

Je kan je goed inleven in de behoeften en interesses van de leerlingen/cursisten.

Klant-gericht

Je bent kwaliteits-, klant- en service gericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Zelfstandig & ambitieus

Je bent zelfstandig, een teamspeler, communicatief vaardig, accuraat en ambitieus. Ook ben je flexibel en initiatiefrijk.

Goed in Nederlands

Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Ondernemer

Je bent zelfstandig ondernemer met een KvK- en BTW-nummer en zakelijk en ondernemend ingesteld

MBO of HBO geschoold

Je hebt een MBO of HBO muziekopleiding (Lichte Muziek/POP/JAZZ/ROCK) of vergelijkbare studie afgerond of bent student in eindfase studie

Eigen ondernemerschap

We werken op basis van een zakelijke samenwerking, waarbij je vanuit eigen ondernemerschap samenwerkt met Novae Popschool. Vanwege diverse wetswijzigingen en veranderingen rondom opdrachtgever-ZZP’er wordt het steeds lastiger om op basis van ZZP’erschap langdurig lessen te kunnen geven voor dezelfde opdrachtgever.


Als Novae Popschool hebben wij lang gezocht naar de juiste samenwerkingsvorm, die een win-win-win situatie is voor jou als docent, de leerling en de organisatie. Wij gebruiken daarom het beproefde franchise-model als basis voor de zakelijke samenwerkingsvorm tussen de popschool en haar docenten, waarbij we een partnerschap aangaan om tot het geven van lessen te komen. Op basis van die samenwerkingsvorm en afhankelijk van de gegeven lesvorm is je netto omzet ergens tussen de €30 en €40 per uur, exclusief BTW.


Interesse?

Wil jij bijdragen aan het succes van onze leerlingen en je eigen ondernemerschap verder ontwikkelen? Vul dan onderstaand formulier in, en upload je CV.


powered by Typeform

Cookie Policy