YES! Novae Popschool wint Bax-Shop Scholenactie
Novae Popschool wint Bax-Shop Scholenactie
10 november 2015 
in Nieuws
2 min. leestijd

Novae Popschool wint Bax-Shop Scholenactie

Bax Music | De specialist in Muziekinstrumenten
Elk jaar organiseert Bax-Shop.nl, de grootste muziekwinkel van Nederland een wedstrijd ter behoeve van muziekscholen in Nederland. Met deze actie wil Bax-shop muziekscholen ondersteunen in het goede werk wat ze doen. voor muziekscholen is het financieel vaak lastig om nieuwe investeringen in instrumenten of apparatuur te doen en middels deze actie geeft Bax-shop een mooie impuls aan de muziekscholen in Nederland.

Talentvolle leerlingen

Alle muziek/popscholen in Nederland konden video’s insturen waarop talentvolle leerlingen te zien zijn. Novae Popschool heeft diverse filmpjes ingestuurd. Collin Leijenaar, drumdocent en directeur van Novae Popschool verteld: “Toen we hoorden van deze wedstrijd zijn we meteen in ons video-archief gedoken en hebben een grote greep aan hele gave video’s ingestuurd. Los van of we de wedstrijd zouden winnen of niet, het zien van al die gave video’s is zo tof. Wat is er veel talent in huis, en wat straalt het plezier er vanaf! Daarom wilden wij niet een keus maken maar één of twee videos. We hebben daarom een flinke hoeveelheid video’s ingestuurd, we wilden zoveel talentvolle leerlingen laten zien”. Een jury van productspecialisten heeft op basis van talent, creativiteit en enthousiasme de winnaar gekozen uit alle inzendingen van alle scholen die meededen. De winnende video is een inzending van Novae Popschool: Mike van der Steeg met een drumcover van Above (Blue Man Group). De video is gemaakt door de AV-specialist van de popschool: Ivar Van de Kamp.

Mike van der Steeg

Leijenaar vervolgt: “Mike was 5 jaar toen hij bij mij op drumles kwam. Toen was de popschool nog een drumschool. Al vroeg had ik door dat Mike een hele goede drummer zou kunnen worden en dat als hij wellicht zijn beroep van drummen zou kunnen maken. Door de vele jaren van drumles, hard oefenen en de input diverse drumdocenten heeft Mike zich ontwikkeld tot een drummer met veel power, een lekkere groove, goeie skills en hij speelt altijd zichtbaar met enorm veel plezier. Op dit moment werkt Mike toe naar een beroepsstudie drums. Hij heeft inderdaad besloten van drummen zijn beroep te maken. De popschool zal Mike daarin ook blijven ondersteunen en we hopen hem na zijn studie te mogen verwelkomen als drumdocent. Ik ben enorm trots op Mike, op zijn doorzettingsvermogen en positieve drive!”

Hoofdprijs

De hoofdprijs van deze scholenactie van Bax-Shop.nl is een waardebon van maar liefst € 2.500,00, door de winnende school te besteden bij Bax-shop. Collin sluit af:”Wij zijn zo enorm blij met het winnen van deze bijzondere prijs! Ja, het geldbedrag is zeker fijn. We staan voor de uitbreiding van ons lesaanbod en daar zal nieuw materiaal voor aangeschaft moeten worden. Deze impuls van 2.500 euro is daar een enorme hulp in! Maar we zijn eigenlijk nog blijer dat al dat talent wat bij de popschool zichzelf ontwikkeld gezien en gewaardeerd wordt. Dat is waar het om draait!”

Kijk mee naar het winnende filmpje, en daaronder alle andere inzendingen van Novae Popschool en geniet van al dit bijzondere talent!

De andere inzendingen:
Over de schrijver
Collin Leijenaar is de eigenaar/directeur van Novae Popschool. Daarnaast is hij professioneel drummer, (tour)manager en schrijft hij artikelen, blogs en recensies voor diverse muziekbladen. Hij speelt in de progressieve rock band Dilemma, heeft in Kayak gespeeld en heeft jaren lang in de live band van de Amerikaanse prog rock legende Neal Morse gespeeld. Een groot muziek liefhebber, met een voorliefde voor progressieve rock/metal, jazz/fusion/funk.
Reactie plaatsen