KidsOnly Zangles in Ede en Bennekom

KidsOnly

Zangles voor kids in Ede

Helaas... KidsOnly zit vol!

Helaas zitten alle plekken voor KidsOnly zangles helemaal vol.


Goed nieuws is dat we actief op zoek zijn naar meer muziekdocenten om ons team te versterken. We zijn al in gesprek met een paar veelbelovende kandidaten, dus zodra er weer nieuwe plekken beschikbaar komen, zetten we de aanvragen voor KidsOnly zangles weer open.


Voor nu kan je je op de wachtlijst zetten door onderstaande knop in te vullen.

KidsOnly zangles

Hou je van zingen, bewegen, gezelligheid en muziek? Kom dan bij KidsOnly! Het draait bij KidsOnly om samen zingen en samen plezier hebben. En als je het leuk vindt mag je zelfs een stukje solo zingen!


Zingen is plezier hebben. Dat vinden we belangrijk bij KidsOnly. Daarom is zangles in een groep ook zo leuk: want samen heb je meer fun. Als je wilt mag je ook solo zingen. En als je dat nog even te vroeg vindt, dan zing je gewoon lekker mee met je zanglesmaatjes en probeer je dat gewoon over een tijdje!


Naast dat je heel veel zangplezier gaat beleven, leer je door de tips en coaching van zangdocent Wies Goedhart ook nog eens van alles over zingen en optreden.

Wat kan je verwachten?

Wekelijks ga je samen met leeftijdsgenootjes aan de slag met leuke liedjes van de radio, een liedje van je favoriete artiest, een leuke Nederlandstalige musicalsong, of de grootste YouTubehit. Of misschien zelfs wel met een eigen geschreven liedje? De lessen zijn leuk, leerzaam én heel gezellig. En je maakt ook nog eens nieuwe vriendjes en vriendinnetjes die ook zoveel van zingen en dansen houden. Hoe leuk is dat?!


Samen met Wies studeer je toffe liedjes in en werk je aan een eenvoudige choreografie, om er een spetterende live-show van te maken. Je leert meer over lef hebben en durven, zangtechniek, meerstemmigheid, ritmiek, improvisatie, beweging, optreden en samen zingen. Lekker uit je dak gaan tijdens het zingen: bestaat er iets leukers?

Wies Goedhart - Novae Popschool

Over zangdocente Wies Goedhart

Wies groeide op in een muzikale familie en begon haar muzikale opleiding op de viool toen ze nog maar 5 jaar oud was. Naarmate ze ouder werd kreeg ze steeds meer interesse in zingen en won op haar 12e de talentenjacht op haar middelbare school met een uitvoering van een cabaretliedje. Vanaf toen had ze de smaak te pakken en wilde ze alleen nog maar zingen en optreden. Ze had een voorliefde voor de combinatie met theater en begon met musicallessen bij musicalschool Song & Dance in Zwolle, waar ze een aantal jaren les had. Later bleek ze ook aanleg te hebben voor klassieke zang en werd aangenomen bij het Nationaal Jeugdkoor.

Met dit koor heeft ze jarenlang bijzondere concerten mogen geven in Nederland en in het buitenland en met orkesten mogen zingen als het Concertgebouw Orkest en het Berliner Philharmoniker. Ook zong ze met dit koor regelmatig op belangrijke nationale evenementen, zoals gedurende 5 jaar, de live televisie uitzending van de 4 mei herdenking in de Nieuwe Kerk op de Dam in Amsterdam.

Uit dit koor kwam daarna het Kobra Ensemble voort. Met 6 zangeressen startte ze haar eigen vocaal ensemble, dat naast klassieke muziek ook andere stijlen, zoals volksmuziek en close harmony uitvoerde. Hiermee was ze onder andere in het programma vrije geluiden te zien en trad ze op op de meest uiteenlopende locaties, van het concertgebouw tot festivals.


Inmiddels is Wies solo verder gegaan. Ze zingt momenteel bij een theatergroep in Antwerpen en heeft in 2020 haar eerste eigen (kinder)voorstelling gemaakt.

Optreden

Met haar ervaring in alle verschillende zanggroepjes en koren waarin ze zong, weet Wies als geen ander hoe het is om als jonge zangliefhebber liedjes uit te kiezen en in te studeren. En dat is precies wat er tijdens de KidsOnly zanglessen gebeurt. En dit doen we niet alleen tijdens de les, maar een aantal keer per jaar organiseert Novae Popschool ook een concert waar jullie samen gaan optreden voor een publiek. Lijkt dit je wat? Meld je dan aan voor een proefles!