KidsOnly Zangles in Ede en Bennekom

KidsOnly

Zangles voor kids in Ede en Bennekom

KidsOnly zangles

Hou je van zingen, bewegen, gezelligheid en muziek? Kom dan bij KidsOnly! Het draait bij KidsOnly om samen zingen en samen plezier hebben. En als je het leuk vindt mag je zelfs een stukje solo zingen!


Zingen is plezier hebben. Dat vinden we belangrijk bij KidsOnly. Daarom is zangles in een groep ook zo leuk: want samen heb je meer fun. Als je wilt mag je ook solo zingen. En als je dat nog even te vroeg vindt, dan zing je gewoon lekker mee met je zanglesmaatjes en probeer je dat gewoon over een tijdje!


Naast dat je heel veel zangplezier gaat beleven, leer je door de tips en coaching van zangdocent Lieke van 't Veer ook nog eens van alles over zingen en optreden.

Wat kan je verwachten?

Wekelijks ga je samen met leeftijdsgenootjes aan de slag met leuke liedjes van de radio, een liedje van je favoriete artiest, een leuke Nederlandstalige musicalsong, of de grootste YouTubehit. Of misschien zelfs wel met een eigen geschreven liedje? De lessen zijn leuk, leerzaam én heel gezellig. En je maakt ook nog eens nieuwe vriendjes en vriendinnetjes die ook zoveel van zingen en dansen houden. Hoe leuk is dat?!


Samen met Lieke studeer je toffe liedjes in en werk je aan een eenvoudige choreografie, om er een spetterende live-show van te maken. Je leert meer over lef hebben en durven, zangtechniek, meerstemmigheid, ritmiek, improvisatie, beweging, dans, optreden en samen zingen. Lekker uit je dak gaan tijdens het zingen: bestaat er iets leukers?Lieke van 't Veer

Over zangdocent Lieke van 't Veer

Lieke was vanaf haar 10e jaar al volop bezig met zingen en dansen in musicals. Toen ze 12 was deed mee met het eerste seizoen van The Voice Kids (2012) waarbij ze duizenden andere deelnemers achter zich liet en een van de finalisten werd.  Toen ze daar tijdens de live shows op zo’n groot podium stond, voelde ze iets opbloeien en wist: dit wil ik niet meer kwijt. Toen besloot Lieke dat zingen 100% haar toekomst zou worden.

Lieke van 't Veer zangdocent Novae Popschool

Ze nam zangles bij Novae Popschool en na een aantal jaren besloot ze vol voor haar droom te gaan door een muziekopleiding te volgen aan de Nederlandse Pop Academie.

Inmiddels is Lieke afgestudeerd en heeft ze haar droom waar gemaakt. Onder haar artiestennaam Livv heeft ze een platencontract bij Sony Music en meerdere singles uitgebracht met collabs met o.a. Yes-R en Jim Bakkum. Haar video's hebben meer dan 18 miljoen views op Youtube!


En nu is ze terug bij Novae Popschool als zangdocent om samen met jou je zangavontuur te beginnen.

Lieke van 't Veer
Foto: ANP KIPPA

Optreden

Met haar ervaring van The Voice Kids weet Lieke als geen ander hoe het is om als jonge zangliefhebber liedjes in te studeren, te bewegen en dansen en een spetterend live optreden voor te bereiden. En dat is precies wat er tijdens de KidsOnly zanglessen gebeurt. En niet alleen tijdens de les, maar een aantal keren per jaar organiseert Novae Popschool een concert waar jullie samen gaan optreden voor een publiek!

Meld je hier aan!

Zingen is enorm leuk: je wordt er blij van, je leert je stem ontwikkelen en grote kans dat je ook leert om meer te durven; je zelfvertrouwen groeit!


  • Er zijn drie leeftijdsgroepen voor KidsOnly: 6 t/m 8 jr, 8 t/m 10 en 10 t/m12 jaar.
  • Een groep start bij minimaal 5 deelnemers.
  • Een KidsOnly jaarabonnement kost € 43,40 per maand.
  • Met een KidsOnly jaarabonnement krijg je 40 wekelijkse lessen van 45 minuten per lesseizoen.
  • Voor gezinnen met een minimum inkomen is er de regeling 'Ede Doet Mee'. De Gemeente Ede betaald dan € 200 mee aan jouw abonnementsgeld voor KidsOnly!
  • Voor meer info kijk bij de tarieven en de algemene voorwaarden.

Kijk hieronder voor de beschikbare groepen en meld je aan!

locatie Bennekom - lesdag donderdag

Groep 1: 

6-7-8 jaar

15:15 - 16:00

nog 5 plekken beschikbaar

Groep 2: 

8-9-10 jaar

16:00 - 16:45

nog 5 plekken beschikbaar

Groep 3: 

10-11-12 jaar

16:45 - 17:30

nog 5 plekken beschikbaar

Groep 4: 

10-11-12 jaar

18:00 - 18:45

nog 5 plekken beschikbaar

locatie Ede - lesdag: vrijdag

Groep 1: 

6-7-8 jaar

13:30 - 14:15

nog 5 plekken beschikbaar

Groep 2: 

6-7-8 jaar

14:15 -15:00

nog 5 plekken beschikbaar

Groep 3: 

8-9-10 jaar

15:15- 16:00

nog 5 plekken beschikbaar

Groep 4:

8-9-10 jaar

16:00 - 16:45

nog 5 plekken beschikbaar

Groep 5: 

10-11-12 jaar

16:45 - 17:30

nog 5 plekken beschikbaar

Groep 6: 

10-11-12 jaar

18:00 - 18:45

nog 5 plekken beschikbaar