KidsOnly Zangles

Groepscursus KIDSONLY

Hou je van zingen, bewegen, gezelligheid en muziek? Kom dan bij KidsOnly! Het draait bij KidsOnly om samen zingen en samen plezier hebben. En als je het leuk vindt mag je zelfs een stukje solo zingen! Novae Popschool is dé leukste en leerzaamste plek  in Ede voor zangles voor kids!

Over kids only zanglessen

Wekelijks gaan jullie met elkaar aan de slag met leuke liedjes van de radio, een liedje van je favoriete artiest, een leuke Nederlandstalige musicalsong, of de grootste YouTubehit. Of misschien zelfs wel met een eigen geschreven liedje? 


Samen met je zangdocent leer je zo meer over lef hebben en durven, zangtechniek, meerstemmigheid, ritmiek, improvisatie, beweging, dans en samenspel. Lekker uit je dak gaan tijdens het zingen: bestaat er iets leukers?

Zingen is plezier hebben. Dat vinden we belangrijk bij KidsOnly. Daarom is zangles in een groep ook zo leuk: want samen heb je meer fun. Als je wilt mag je ook solo zingen. En als je dat nog even te vroeg vindt, dan zing je gewoon lekker mee met je zanglesmaatjes en probeer je dat gewoon over een tijdje!

Lekker leren zingen!

Zingen is niet saai: je wordt er blij van, je leert je stem ontwikkelen en grote kans dat je ook leert om meer te durven; je zelfvertrouwen groeit!


  • Er zijn twee leeftijdsgroepen voor Kids Only: 7 t/m 9 en 10 t/m12 jaar).
  • De cursus duurt een jaar en bevat 40 wekelijkse lessen van 45 minuten.