Jermain Wudstik van der Bogt nieuwe zangdocent bij Novae Popschool
Jermain 'Wudstik' van der Bogt nieuwe zangdocent bij Novae Popschool
05 juli 2024 
in Nieuws
0 min. leestijd

Jermain 'Wudstik' van der Bogt nieuwe zangdocent bij Novae Popschool

Een hartelijk welkom aan onze nieuwe zangdocent bij Novae Popschool: Jermain van der Bogt, bekend als Wudstik,  zal na de zomervakantie zanglessen verzorgen op maandag en woensdag.

Jermain 'Wudstik' van der Bogt - zangdocent Novae PopschoolJermain is een veelzijdige zanger, muzikale duizendpoot en ervaren zangdocent. Hij heeft jarenlange ervaring als zangdocent bij de Herman Brood Academie en de Nederlandse Pop Academie en muziekdocent op het Corlaer College.

Als solo-artiest onder de naam Wudstik, bekend van nummers als 'Ik Val' en 'Mooi', en zijn optredens bij The Voice of Holland (2013), brengt Jermain een schat aan ervaring mee. Hij is de zanger van bands zoals Dilemma, For All We Know en Regressive Hypnosis (Dream Theater Tribute band), en heeft samengewerkt met artiesten zoals Do, Miss Montreal, Jim Bakkum, Kraantje Pappie, Ayreon, Mr. Probz, Diggy Dex, Jebroer, Skiggy Rapz, Hef, Jiggy Djé en het hiphop collectief DAC.

Daarnaast is Jermain een getalenteerde songwriter en heeft hij nummers geschreven voor bekende projecten zoals het Junior Songfestival en Kinderen voor Kinderen.

We zijn ontzettend blij om Jermain in ons team te verwelkomen en kijken ernaar uit om samen mooie muzikale momenten te creëren!

Wil jij zangles van Jermain? Boek dan nu je gratis proefles.

Meer lezen over Jermain? Klik hier.

Over de schrijver
Collin Leijenaar is de eigenaar/directeur van Novae Popschool. Daarnaast is hij professioneel drummer, (tour)manager en schrijft hij artikelen, blogs en recensies voor diverse muziekbladen. Hij speelt in de progressieve rock band Dilemma, heeft in Kayak gespeeld en heeft jaren lang in de live band van de Amerikaanse prog rock legende Neal Morse gespeeld. Een groot muziek liefhebber, met een voorliefde voor progressieve rock/metal, jazz/fusion/funk.
Reactie plaatsen