Welkom Marijn van Vilsteren: Onze Nieuwe Basdocent!
Welkom Marijn van Vilsteren: Onze Nieuwe Basdocent!
30 mei 2024 
in Nieuws
0 min. leestijd

Welkom Marijn van Vilsteren: Onze Nieuwe Basdocent!

We zijn blij om Marijn van Vilsteren te verwelkomen als de nieuwe basdocent bij Novae Popschool! Marijn brengt een schat aan ervaring en passie voor muziek met zich mee.

Muzikale Achtergrond

Marijn groeide op in een muzikale familie en ontdekte zijn liefde voor de basgitaar in de brugklas. Zijn brede interesse in verschillende muziekgenres, van jazz en soul tot rock en metal, maakt hem tot een veelzijdige muzikant.

Ervaring en Projecten

Marijn heeft deelgenomen aan diverse muzikale projecten, van coverbands en jazzcombo's tot symfonieorkesten en musicals. Hij speelt momenteel in de progressieve metalband Hesken, waarmee hij recent een album heeft uitgebracht.

Lesfilosofie

Marijn gelooft dat plezier en passie de sleutel zijn tot muzikaal succes. Zijn lessen zijn gericht op het spelen van nummers en liedjes, met aandacht voor techniek en muziektheorie als middel om muzikale doelen te bereiken. Marijn helpt zijn studenten hun unieke stijl te ontdekken en hun vaardigheden te ontwikkelen.

Wat Marijn voor Jou kan Betekenen

  • Basisvaardigheden en Technieken: Leer de basgitaar volledig beheersen.
  • Optredens Voorbereiden: Werk samen toe naar geweldige live shows.
  • Uniek Geluid Ontwikkelen: Ontdek jouw unieke stijl als bassist.

Boek nu een gratis proefles bij Marijn en ontdek het plezier van het spelen van basgitaar. Let's groove it out!

Meer over Marijn van Vilsteren

Over de schrijver
Collin Leijenaar is de eigenaar/directeur van Novae Popschool. Daarnaast is hij professioneel drummer, (tour)manager en schrijft hij artikelen, blogs en recensies voor diverse muziekbladen. Hij speelt in de progressieve rock band Dilemma, heeft in Kayak gespeeld en heeft jaren lang in de live band van de Amerikaanse prog rock legende Neal Morse gespeeld. Een groot muziek liefhebber, met een voorliefde voor progressieve rock/metal, jazz/fusion/funk.
Reactie plaatsen