Gratis jaarabonnement Masterclass voor nieuwe leerlingen
Gratis jaarabonnement Masterclass voor nieuwe leerlingen!
04 september 2023 
1 min. leestijd

Gratis jaarabonnement Masterclass voor nieuwe leerlingen!

Tijdens het jubileumjaar waarin we 15 jaar Novae Popschool vierden hadden we een hele toffe welkomstactie voor nieuwe leerlingen: een gratis jaarabonnement Masterclass. Op veler verzoek hebben we weer een nieuwe samenwerking met Masterclass!

Gratis jaarabonnement Masterclass voor nieuwe leerlingen

Masterclass is een site/app voor online lessen en tutorials door internationaal bekende artiesten, koks en specialisten. Denk aan lessen rondom muziekmaken, produceren en uitvoeren van o.a. Armin van Buren, Alica Keys, Usher, Timbaland, Santana, Deadmau5, St. Vincent, Herbie Hancock en vele anderen. Maar ook kookworkshops/cursussen van o.a. Yotam Ottolenghi en Gordon Ramsay. Leer acteren of films maken met  David Lynch, Natalie Portman, Jodie Foster Samual L. Jackson, en Spike Lee. Of leer schrijven met Dan Brown, Malcolm Gladwell en Shonda Rhimes. En zo gaat de lijst nog wel even door. Voor iedereen in het gezin zit er wel iets bij!

Normaal kost een Masterclass jaarabonnement €200 per jaar. Maar als jij een jaarabonnement bij Novae Popschool afneemt voor wekelijkse of tweewekelijkse muzieklessen (een ALL of LITE abonnement), krijg jij dit jaarabonnement op Masterclass GRATIS. Naast dat jij geweldige muzieklessen van een van onze docenten krijgt, kan het hele gezin meeprofiteren van het Masterclass jaarabonnement en een nieuwe skill leren.

OP = OP: Deze actie geldt alleen voor personen die vanaf 1 september 2023 een jaarabonnement bij Novae Popschool afsluiten, en zo lang de voorraad strekt.

Geef je hier op!

Gratis Masterclass voor alle nieuwe leerlingen

Hartelijke groet,

Collin Leijenaar en het docententeam van Novae Popschool

Over de schrijver
Collin Leijenaar is de eigenaar/directeur van Novae Popschool. Daarnaast is hij professioneel drummer, (tour)manager en schrijft hij artikelen, blogs en recensies voor diverse muziekbladen. Hij speelt in de progressieve rock band Dilemma, heeft in Kayak gespeeld en heeft jaren lang in de live band van de Amerikaanse prog rock legende Neal Morse gespeeld. Een groot muziek liefhebber, met een voorliefde voor progressieve rock/metal, jazz/fusion/funk.
Reactie plaatsen