Lieke van ’t Veer nieuwe zangdocente bij Novae Popschool
Lieke van ’t Veer nieuwe zangdocente bij Novae Popschool
25 augustus 2022 
in Nieuws
1 min. leestijd

Lieke van ’t Veer nieuwe zangdocente bij Novae Popschool

Vanaf september geeft de Edese zangeres Lieke van t Veer zangles bij Novae Popschool in Ede en Bennekom.

Als jonge tiener was Lieke finalist bij de eerste editie van The Voice Kids en in de jaren daarna volgde ze zangles bij Novae Popschool. Inmiddels heeft ze een muzikale opleiding aan de Nederlandse Pop Academie afgerond en een platencontract bij Sony Music op zak. Onder haar artiestennaam Livv heeft ze al heel wat succesvolle singles uitgebracht waaronder haar single met Yes-R, ‘Uit Elkaar 2.0’ met meer dan 18 miljoen views.

“Ik ben begonnen bij Novae Popschool als zangleerling en nu een aantal jaren later ben ik terug bij Novae Popschool maar nu als zangdocent!” vertelt Lieke. “Super leuk om hier nu les te geven en mijn ervaringen van zowel mijn eigen muzikale ontwikkeling, als uit de praktijk te delen met mijn leerlingen.”

“We zijn super blij en trots dat Lieke nu als zangdocent terug is bij Novae Popschool. Het geeft voldoening om te zien dat talentvolle leerlingen het muziekvak in willen en dan na hun studie weer terug komen als docent om hun talent en ervaring weer door te geven aan anderen.” vult popschool-directeur Collin Leijenaar aan, “Met Lieke in ons docententeam hebben we er weer een docent bij met veel ervaring waar onze leerlingen veel van zullen leren”.

KidsOnly zangles

Lieke geeft naast de normale zanglessen voor beginners ook KidsOnly zanglessen. Dit zijn leuke zanglessen in kleine groepjes voor kinderen t/m 12 jaar. Tijdens deze lessen werken de kids toe naar diverse optredens. Lekker zingen, bewegen en samen een live show instuderen. En tegelijk de juiste zangtechnieken leren waardoor de kinderen ook echt vooruit gaan.

Over Novae Popschool

Novae Popschool is een moderne muziekschool en geeft lessen in Ede en Bennekom. 

Leijenaar: Onze lessen zijn gebaseerd op de wensen van de leerling. Naast de muzikale ontwikkeling tijdens de lessen vinden we het erg belangrijk dat onze leerlingen ervaren hoe leuk muziek maken is. Dat doen we door optredens, jamsessies en leuke projecten.”

Lieke vertelt: “Als leerling heb ik ervaren dat Novae Popschool een hele hechte en warme muzikale familie is. Er is een fijne en gezellige sfeer, waar iedereen welkom is en niet onbelangrijk; waar je heel veel leert. Het is een hele toffe plek om muzikaal te groeien.”

Zangles in Ede en Bennekom

Lieke geeft les op dinsdag in Bennekom en vrijdag in Ede. Geïnteresseerden kunnen een gratis en vrijblijvende proefles zang of KidsOnly aanvragen bij Lieke via: www.popschool.eu/lieke

Over de schrijver
Collin Leijenaar is de eigenaar/directeur van Novae Popschool. Daarnaast is hij professioneel drummer, (tour)manager en schrijft hij artikelen, blogs en recensies voor diverse muziekbladen. Hij speelt in de progressieve rock band Dilemma, heeft in Kayak gespeeld en heeft jaren lang in de live band van de Amerikaanse prog rock legende Neal Morse gespeeld. Een groot muziek liefhebber, met een voorliefde voor progressieve rock/metal, jazz/fusion/funk.
Reactie plaatsen