Krijg 50% korting op je lesgeld/cursusgeld!
Cultuurpas Ede ook bij Novae Popschool
Nieuws
Collin Leijenaar
Nieuws
12/21/2023
1 min
0

Krijg 50% korting op je lesgeld/cursusgeld!

12/21/2023
1 min
0

Vanaf 1 januari 2024 kunnen alle jongeren uit de gemeente Ede in de leeftijd van 14 t/m 27 jaar gebruik maken van de cultuurpas Ede. Hiermee krijg je 50% korting op alle vormen van actieve cultuurparticipatie met een maximum van €225. Deze regeling start op 1 januari 2024 en loopt tot 16 september 2024.

De korting geld voor het lidmaatschap van bijvoorbeeld een koor of fanfare, maar ook voor een leuke cursus die je wil doen, of een workshop die je wilt volgen bij een van de culturele organisaties uit Ede die hier aan deelnemen.

De regeling is bedoeld voor alle actieve vormen van cultuurparticipatie. Je krijgt dus geen korting op film- of theaterbezoek, maar wel op het volgen van een cursus theater maken of film editen. Je kan hiermee als jongere dus wel korting krijgen op het lidmaatschap van een zangkoor, toneelvereniging of muziekvereniging, maar niet voor de voetbalclub, of het aanschaffen van een instrument. Het gaat echt om het zelf doen.

Hoe meld je je aan?

Novae Popschool maakt onderdeel uit van de lijst van aanbieders. Iedereen die een nieuw abonnement aangaat bij Novae Popschool kan gebruik maken van deze kortingsregeling voor het volgen van muziekles. Novae Popschool vraagt dan deze korting voor jou aan bij Cultura. Binnen 2 tot 3 weken krijgen we daar antwoord op, en bij goedkeuring kan je starten met de lessen/cursus met 50% korting met een maximum van €225.

Hoe werkt het?

Als Cultura de aanvraag heeft goedgekeurd, dan wordt dit geld overgemaakt naar Novae Popschool. Wij zorgen er dan voor dat dit bedrag in mindering wordt gebracht op jouw lesgeld voor je nieuwe abonnement, waardoor jij maandelijks een lager bedrag betaald voor je lessen.

Belangrijk

De regeling is toegankelijk voor alle jongeren in de leeftijd van 14 t/m 27 jaar die in de gemeente Ede wonen. Cultura hanteert geen inkomensgrens. Je kan als jongere uit Ede 1x per jaar gebruik maken van deze kortingsregeling. Let op; Cultura behandelt de aanvragen in volgorde van aanmelden tot het budget op is. Novae Popschool heeft geen invloed op de beslissing van Cultura over het wel of niet toekennen van de korting.

Reacties
Categorieën