Krijg 50% korting op je lesgeld/cursusgeld!
Krijg 50% korting op je lesgeld/cursusgeld!
21 december 2023 
in Nieuws
1 min. leestijd

Krijg 50% korting op je lesgeld/cursusgeld!

Vanaf 1 januari 2024 kunnen alle jongeren uit de gemeente Ede in de leeftijd van 14 t/m 27 jaar gebruik maken van de cultuurpas Ede. Hiermee krijg je 50% korting op alle vormen van actieve cultuurparticipatie. Deze regeling start op 1 januari 2024 en loopt tot 31 juli 2024.

De korting geld voor het lidmaatschap van bijvoorbeeld een koor of fanfare, maar ook voor een leuke cursus die je wil doen, of een workshop die je wilt volgen bij een van de culturele organisaties uit Ede die hier aan deelnemen.

De regeling is bedoeld voor alle actieve vormen van cultuurparticipatie. Je krijgt dus geen korting op film- of theaterbezoek, maar wel op het volgen van een cursus theater maken of film editen. Je kan hiermee als jongere dus wel korting krijgen op het lidmaatschap van een zangkoor, toneelvereniging of muziekvereniging, maar niet voor de voetbalclub, of het aanschaffen van een instrument. Het gaat echt om het zelf doen.

Hoe meld je je aan?

Novae Popschool maakt onderdeel uit van de lijst van aanbieders. Je kan dus voor het volgen van muziekles 50% korting aanvragen. Novae Popschool vraagt dan deze korting aan bij Cultura. Binnen 2 tot 3 weken krijgen we daar antwoord op, en bij goedkeuring kan je starten met de lessen/cursus met 50% korting.

Belangrijk

De regeling is toegankelijk voor alle jongeren in de leeftijd van 14 t/m 27 jaar die in de gemeente Ede wonen. Cultura hanteert geen inkomensgrens. Je kan als jongere uit Ede 1x per jaar gebruik maken van deze kortingsregeling. Let op; Cultura behandelt de aanvragen in volgorde van aanmelden tot het budget op is.

Over de schrijver
Collin Leijenaar is de eigenaar/directeur van Novae Popschool. Daarnaast is hij professioneel drummer, (tour)manager en schrijft hij artikelen, blogs en recensies voor diverse muziekbladen. Hij speelt in de progressieve rock band Dilemma, heeft in Kayak gespeeld en heeft jaren lang in de live band van de Amerikaanse prog rock legende Neal Morse gespeeld. Een groot muziek liefhebber, met een voorliefde voor progressieve rock/metal, jazz/fusion/funk.
Reactie plaatsen